avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate AlinaAndreea23

Activitate AlinaAndreea23

Bună seara
Sora mea este recasatorita și are un baiat din prima căsătorie. Soțul ei a făcut un împrumut pentru a l ajuta pe baiatul ei și în caz de decesul acestuia ,sora mea va trebui sa plătească ratele la banca (ea nu a fost chemata șa semneze ceva sau sa fie în persoana la.banca) sau vin la plata din partea decedatului(frate,nepot)?
Bună ziua. Sunt tatăl a unui fetite cu gandicap grav ,sunt asistent personal divortat
Mama copilului lucrează și deține certificatul de naștere
Ea poate face deducere personala fara declarația mea? Eu știu când ambii sunt salariați și unul vrea deducere,se cere de la celalalt declarație. Cu ce o ajuta certificatul de naștere?
Bună dimineața. Am o locuinta scutita de impozit ,ulterior am luat o alta locuinta și as dori sa știu dacă pot face și la locuinta cumpărată scutire de impozit sau va trebui doar la una din locuințe?
Bună seara. Am cumpărat un apartament cu 2 camere,mi s-a zis sa merg după Extras de carte funciara după 2 saptamani și nu am primit Certificatul de performanță energetică. Îl voi primi de la notar în original? Din ce am citit voi avea nevoie de el când voi merge la Taxe si Impozite. În câte zile de la ziua cumpărării pot merge sa eliberez Extrasul de Carte Funciara de la notar?
Bună ziua
Apelez la un executor judecatoresc pentru recuperarea unor cheltuieli de judecata
Onorariu executorului este de 200 lei. Persoana de la care trebuie recuperata cheltuiala de judecata este obligata în acest caz sa mi restituie și cei 200 lei onorariul executorului? Va multumesc anticipat!
Buna seara...am o fetita ce va face în 17 septembrie 4 ani
Vechiul certificat de incadrare grav cu asistent personal cat si contractul de munca ca asistent personal sunt valabile pana în 13.09.2024
Am avut reevaluarea,eliberând se un alt certificat de incadrare tot grav cu asistent personal din 26.08.2024
Am depus la registratura primariei cererea pentru prelungirea contractului ca asistent personal,la 3 zile am depus cererea pentru a mi se elibera adeverinta de salariat ca asistent personal cat și dispoziția de prelungire a contractului de munca fiindu mi necesare la depunerea dosarului pentru stimulent de inserctie înaintea împlinirii vârstei de 4 ani a fetitei.
Cum pot sau unde vedea daca cererile sunt acceptate sau respinse? Am luat nr de înregistrare la ambele. Am văzut ca unele primarii au pe site varianta de a introduce nr de înregistrate și data înregistrării pentru a vedea situația cererilor. Va multumesc!