avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate 1234fsj6i

Activitate 1234fsj6i

Adica ? Contestatia a fost pt micsorarea pedepsei ? Sau a liberarii conditionate

Lonapak a scris:

Inseamna ca detinutului i s-a respins contestatia si ramane in penitenciar, pe scurt

Ce inseamna asta ? Solutie: respinge plângerea
Solutie pe scurt: În temeiul art. 104 raportat la art. 39 din Legea nr. 254/2013, respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de contestatorul Rezmive? Darius Emanuel, în prezent deţinut în Penitenciarului Deva, împotriva Încheierii nr. 612/21.10.2024 pronun?ată în dosarul nr. 632/2024 de judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Deva. În baza art. 275 alin. 2 Cod proc. pen. obligă petentul-condamnat la plata sumei de 100 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi procurorului, prin intermediul grefei instanţei, astăzi, 10.12.2024.
Data pronuntare:10.12.2024
Document sedinta: Hotarare 2045/2024 din 10.12.2024
Buna seara ! Sunt mama singura am un copil de 3 ani locuiesc cu parinti mei sunt casnica nu am de lucru , insa parinti mei cred ca copilu meu este al lor , ma jignesc in toate felurile , eu sunt doar bona la acest copil numi dau dreptu la decizi in privinta copilului , nu ma ajuta cu obsolut nimic traim din alocatie , social , dar eu nu mai pot locui cu ei pt ca ma imbolnavesc psihic , vreau sami iau copilu sa nu mai traiesc cu ei in casa , ce am de facut ?
Cat inseamna 2 treimi din 8 ani si 2 luni ?
Si ce trebuie sa faci in inchisoare ca sa te eliberezi conditionat ? Adica ce inseamna conditionat
Da dar numi vine sa cred , inculpatu a primit 4 ani pt conducere fara permis , o executat 1 an si 8 luni , a poi a primit in total 8 ani si 2 luni pt inca niste fapte si au spus ca deduce pedeapsa executata de 1 an si 8 luni ... deci tot nu inteleg , adica inculpatu face inca 2 ani si 2 luni , sau cu totu , fara ani astea ce o executat

Cornel Vasile a scris:

Ati mai pus o data intrebarea
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Pentru liberarea conditionata , cat inseamna cel putim 2 treimi din pedeapsa de 8 ani
Ce inseamna asta ? plângere conform art. 104 din Legea 254/2013 632/2024
Care sunt acelea ?

TEODORESCU C. SIMINA-IOANA-AVOCAT COLABORATOR a scris:

Nu,trebuie respectate anumite conditii.

Oricine se poate elibera conditionat sau cum ?
Adica din 8 ani si 2 luni , are un an si 8 luni executate mai face 2 ani si ceva,, ? Daca se elibereaza conditionat ?

Cornel Vasile a scris:

Inseamna 2 ani 8 luni 20 zile