avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate Cristi.123@

Activitate Cristi.123@

Chiari nimeni nu mă poate ajuta?este vreo lege de reglementează asta? mulțumesc.

Cristi.123@ a scris:

Buna ziua . comisia locala primăria este obligată să pina la dispoziția cetățeanului adeverință și plan parcelar pentru a-și face carte funciară?

Buna ziua . comisia locala primăria este obligată să pina la dispoziția cetățeanului adeverință și plan parcelar pentru a-și face carte funciară?
Vînzarea nu cred k a fost arătată în dosar batrinele nu prea știau multă carte iari expertul care a efectuat expertiză a mers pa documentele puse la dispoziție de primărie și batrinele.cel cu Cv Îl stăpânește eu știam k e dat că și arenda de la batrina care mi-a făcut mie act.impozit a plătit batrinele iari din 2010 plătesc eu.CF nu are acum cînd am ajuns in faza de măsurat a venit și cel cu CV la primărie .Primăria nu eliberează adeverințe pentru intabulare nici mie nici celui cu CV.inpozit plătesc în continuare îl am trecut în rol inclusiv la taxe și impozite Nu știu ce să fac in situația asta.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu stim ce a fost acolo, daca vanzarea a fost aratata in dosar sau nu, de unde a aflat primaria dupa atata timp ca e vandut, cine il poseda, in ce baza achitati impozit, daca terenul are acum CF. Nu avem date sa va spunem ce si cum.

Aveau temeiul legal dak nu aveau titlu de proprietate sau moștenire făcută de pe urma defunctului.titlu a esit pa numele defunctului instanta a împărțit terenul în baza titlului de proprietate.

gi-jane2 a scris:

Nu mai întrați în posesia terenului, e vândut

Partajul l-au făcut în baza titlului de proprietate

gi-jane2 a scris:

cum a vandut la notar daca nici titlu nu aveau ?
iar cand au facut partaj, pe ce au facut, daca era vandut ?

Buna ziua pentru un teren exista un act de vînzare cumpărare în anul1998 semnat de 2 batrine terenul este de la tatăl lor.titlu de proprietate asupra termenului este in anul 2002 pa numele defunctului.in anul 2008 batrinele fac succesiune in instanță.instanta le împarte și acea suprafață din titlu care era vinduta și da o hotărâre definitivă și irevocabilă.in baza hotărârii judecătorești una din batrine imi da prin testament partea ei de teren.dupa moarte fac accept de testament .cînd sa fac carte funciară la primărie a apărut și actul de vînzare cumpărare din 1998 . Menționez că din 2008 eu plătesc impozitele.cine este proprietarul terenului.
Buna seara dak am construit o casă fără autorizație.vecinul mă dat în judecată pentru că streașină e prea aproape de gardul lui îmi poate strica casa?
Răspuns la discuția Bani din PFA pot fi retrași?
Este vreo lege de reglementează asta?
Buna ziua bani din PFA pot fi retrași prin dividende sau cum sub ce forma? Menționez faptul că bani sut ajutor de stat în domeniul apicol nu profit din vinzari.multumesc.
Nu mă poate lamuri nimeni?