avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate rosiu simona

Activitate rosiu simona

Buna ziua! Numele meu este Rosiu Ioana - Simona. Sunt din Judetul Valcea, Oras Ramnicu Valcea si m-am mutat in Bucuresti din data de 25 februarie 2011 cu gandul de a munci sa ma intretin si de a invata pentru Magistratura/Barou (desi sunt constienta ca sansele de a lua la Magistratura sunt infime). Eu vreau sa ma angajez la un cabinet de avocatura (secretara, asistenta avocat) sau ca Jurist sau Consilier Juridic, desi nu am practica in domeniu, dar invat repede si sunt dispusa sa muncesc foarte mult. Momentan lucrez la o firma de consultanta marketing, dar imi doresc sa lucrez in domeniu pentru ca acest lucru imi place sa fac. Daca aveti nevoie de ajutor puteti sa-mi solicitati un CV la adresa de mail rosiusimona@yahoo.com. Stiu ca nu este un site pentru acest lucru, dar am ramas fara optiuni. Va multumesc!
Buna ziua! Ma intereseaza daca anul acesta se mai sustin examenele la Magistratura si la Scoala Nationala de Grefieri. Ma refer la lunile august - septembrie 2011 si care este bibliografia pentru ca pe site nu este anuntat nimic. Va multumesc!
Răspuns la discuția O nelamurire!
Multumeasc!
Discuție O nelamurire!
Buna dimineata! Cand se face o detasare cine face protectia muncii salariatului detasat? Societatea care detaseaza sau societatea la care a fost salariatul detasat? Multumesc!
Răspuns la discuția Urgent!
Va multumesc! O zi cat mai buna!
Discuție Urgent!
Buna dimineata! Avem un santier si dorim sa stim daca pot lucra si salariati detasati? Si inca ceva, ce semnifica lucratori independeti pe santier. Exista o lege care sa se refere la detasare in afara de Codul muncii? Multumesc!
Răspuns la discuția URGENTA!
Imi pare rau, nu am stiut ca nu se scrie cu majuscule. Va multumesc pentru raspunsuri.!
Discuție URGENTA!
BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE CAT M-AR COSTA SA FAC O PROCURA LA NOTARIAT. MULTUMESC!
Răspuns la discuția O intrebare
Va multumesc! O zi buna in continuare!
Va multumesc! O zi buna!