avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate nick_cdr

Activitate nick_cdr

Răspuns la discuția Cum sa procedam?
alexandrugroza a scris:

nick_cdr a scris:

Printr-un denunt la unitatea de politie competenta si in termenul legal se poate verifica ce suma de bani a fost extrasa , cine a facut extragerea si locatia ....

Asa este doar ca denuntul trebuie facut de posesurul de card si nu de nepoti sau alte persoane.

Era vorba de un denunt si nu de o plangere.....
Răspuns la discuția Cum sa procedam?
Printr-un denunt la unitatea de politie competenta si in termenul legal se poate verifica ce suma de bani a fost extrasa , cine a facut extragerea si locatia ....
Răspuns la discuția Loviri
De unde stie politistul?!! pentru ca el propune solutia!
N-are ce sa faca la Parchetul militar! politia nu mai e militarizata de mult timp! Poate face plangere la Procurorul care are in supraveghere cauza si pe politistii respectivi, dar parerea mea este ca nu si-ar fi permis nimeni sa-i vorbeasca si sa se comporte in asemenea mod, mai ales ca mai erau si alte persoane de fata , respectiv parintii fetei
Răspuns la discuția incalcare drepturi?
La audieri nu v-au chemat degeaba si nici nu va vor chema degeaba vreodata. Cat despre fotografiat si amprentat n-au facut-o fara motiv si mai mult ca sigur au si baza legala pentru a face asa ceva , iar pana in prezent n-am auzit sa existe vreo sentinta care sa dispuna scoaterea din sistem a unor date, poze, amprente.
Răspuns la discuția Amenda circulatie
Beneficiar M.A.I iar contul este inscris pe Procesul-Verbal de Contraventie
Răspuns la discuția furt identitate
Depuneti plangere la I.G.P.R contra A.N . Prin diferite metode si daca aveti noroc se poate identifica terminalul de unde s-au pus pozele pe net si implicit proprietarul sau utilizatorul acelui calculator.....
Reabilitarea in cazul tau se poate solicita instantei de judecata dupa o perioada de 8 ani si jumatate de la momentul cand s-a implinit termenul de 7 ani la care ai fost condamnat. Bineinteles ca in aceasta perioada trebuie sa nu mai savarsesti vreo alta infractiune si sa indeplinesti conditiile reabilitarii judecatoresti prevazute in art. 137 Cod penal.
Răspuns la discuția caut avocat indrumator
ms. nu m-am gandit la treaba asta . voi incerca si varianta aceasta
Help!!! Caut avocat indrumator! Am promovat examenul de admitere in profesia de avocat stagiar in luna noiembrie 2010 si pana acum n-am gasit nimic. Daca aveti cunostinta de vreun avocat definitiv care doreste sa indrume un avocat stagiar dornic sa invete si sa se perfectioneze as dori sa ma anuntati. Multumesc anticipat!Nr. tel. 0766650814.