avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Activitate vsadovici

Activitate vsadovici

imi cer scuze, cred ca nu m-am facut bine inteleasa. eu vb de un caz cand cineva intra in concediu medical cauzat de tuberculoza, imediat dupa concediul de cresterea copilului. cum i se calculeaza plata pt concediul medical in cazul acesta?
imi cer scuze...da, ma refeream la concediul de cresterea copilului
daca cineva este in concediu medical din caza tuberculozei, in care a intrat imediat dupa concediu maternal, cu cat se plateste acest concediu medical lunar?
multumesc pentru ajutor...
va multumesc mult pt ajutor si sfaturi. ne vom apuca imediat...:">
buna ziua,

este vorba de o SC ...SRL infiintata in iulie 2008, care isi desfasoara activitatea din septembrie 2008. din neglijenta nu au fost depuse nici declaratiile lunare, trimestriale si nici bilantul la finante. puteti va rog sa-mi spuneti ce amenzi se platesc in acest caz, si daca se poate remidia situatia?

va multumesc
buna ziua,

situatia este urmatoarea: SC detine un magazin alimentar si actualul asociat si administrator vrea sa dea magazinul unor prieteni (2 persoane), sa cedeze dreptul de proprietate cat si administrarea acestuia. cum se poate proceda? ce acte sunt necesare de indeplinit?

mentionez ca persoanele care vor prelua magazinul, sunt persoane fizice. cum este mai bine/ mai simplu : sa-si infiinteze o persoana juridica si apoi sa preia magazinul sau sa preia persoana juridica cu tot cu magazin?
cum se procedeaza in al doilea caz?

va multumesc:">
buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu o informatie. este vorba de o SC....SRL, infiintata in iunie 2008, care are Certificat Constatator de la ORC, precum ca "firma nu desfasoara activitati" valabil pana la data inceperiii activitatii. intre timp firma a inceput activitatea, inca din 2008.este necesara depunerea unei declaratii precum ca SC a inceput activitatea?sau acest act nu mai este valabil automat din momentul cand SC si-a inceput activitate?

mentionez ca firma nu a depus bilantul si nici alte declaratii si dorim sa aducem la zi situatie financiara si fiscala a acesteea.
va multumesc