avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Activitate andrei2009

Activitate andrei2009

suma stabilita prin executare silita se achita integral o singura data sau si in rate<
Răspuns la discuția Plata pensie
stiti cumva si ce acte trebuie sa depunlabanca
Discuție Plata pensie
am domiciliul stabil in alta tara si doresc sa aflu ce trebuie sa fac pt. ca pensia mea pe care o primesc pt. activitatea desfasurata in Romania sa imi fie virata intrun cont la una din bancile din Romania.Cui trebuie sa ma adresez si ce acte imi trebuiesc. Multumiri anticipate pt. raspuns
Răspuns la discuția Partaj
erasotullegitim si tatal laambi frati
Discuție Partaj
mamei mele ia decedat sotul suntem 2 frati si toti 3 dorim sa facempartajul pt. eliberarea certificatului de mostenitor..este vorba de o casa de 7o m.p si o curte de400 m.p.1.vrem sa stim cat ne revine la fiecare inclusiv mamei.Mama vrea salase la unul din copii partea sa cu obligatia de a avea grije de ia si asuporta cheltuielile deinmormantare. Va rugam sa ne spuneti ce act trebuie incheiat in acest scop. cumultumiri anticipate
care este termenul maxim pt. care se poate incheia o procura generala?
am dubla cetatenie romanasi franceza si doresc sa mi se elibereze carte de identitate si pt.Romania avind locuinta proprietate personala.Ce acte trebuie sa depun si unde?

vamultumesc
Răspuns la discuția Pensie comunitara
unde trebuie sa depun actele.Daca eu nu am posibilitatea de depunere cum trebuie sa procedez
locuiesc in strainatate dar am lucrat in Romania din anul 1957 pina in 1974 .Am dreptul la pensie pt. acesti ani,avind virsta de 70 ani si une trebuie sa depun actele,respectiv cartea de munca?,Ultimul domiciliu a fost in Bucuresti
exista o nota aCNPAS 646/14.07. 2010prin care se stipuleaza ca toti pensionari cu domiciliul stabil in strainatate sunt scutiti dela plata CAS,insaeu nu reusesc sa o gasesc si va rog poate ma ajutati dv.Cu multumiri P.S pe talonul meu de pensie se poate vedea clar ca nu am domiciliul in Romania dupa CNP care incepe cu cifra 9