avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate Manuela Dumitru

Activitate Manuela Dumitru

Va multumesc mult !
Buna ziua
Daca in cursul unui proces de iesire din indiviziune, unul dintre parati a decedat, care este evolutia procesului ? Mentionez faptul ca decedatul are mostenitori. Multumesc.
Răspuns la discuția plata cheltuieli de judecata
Va multumesc!
Răspuns la discuția plata cheltuieli de judecata
Va multumesc!
Buna ziua.
Am castigat in instanta drept de creanta, respectiv cheltuieli de judecata, de la mai multe persoane, fara ca instanta sa specifice o data pana la care respectivii trebuie sa achite aceste sume. Exista un termen arbitrar, stipulat de lege, care se ia in considerare ? Cand pot deschide procedura de executare? Multumesc !
Răspuns la discuția Plata arendei
multumesc mult!
Discuție Plata arendei
Buna ziua,
Din cauza unui proces de dezbatere succesiune si partaj, arenda cuvenita persoanei decedate, nu a putut fi platita decat dupa o hotarare definitiva. Procesul a durat patru ani. Acum, la plata arendei , se aplica, defalcate pe ani si actualizate, sumele plus dobanda de referinta BNR ??......sau pur si simplu sumele cuvenite in anul respectiv, neactualizate? Mentionez ca in contractul de arenda nu este nici o mentiune specifica referitoare la neplata justificata a arendei. Va multumesc !
Răspuns la discuția Dilema certificat de mostenitor
Multumesc mult !...esenta problemei este faptul ca, nu pot intabula proprietatea, care se intabuleaza ca tot unitar.....deoarece ceilalti coproprietari nu au titlu , valabil, dupa noul Cod Civil.
Certificatul meu de mostenitor ar putea reprezenta dovada de proprietate si pentru ei ?....alaturi de acte originale din intervalul 1921-1930 si certificat de mostenitor.../1983? Mentionez faptul ca, am relatii bune cu ceilalti coproprietari, problema noastra este in contradictoriu cu o institutie....de aceea am cerut mai multe pareri !
Buna ziua,
am urmarit conversatia si va rog sa ma ajutati, tot pe acelasi subiect.
Persoana fara urmasi, fara sot, cu surori in viata si nepoti ai fratilor decedati, de catre cine este mostenita ? Mentionez ca nu a intocmit testament sau acte de donati etc.
Multumesc !
Sunt mostenitoarea, in cota de 1/6 a unui imobil ( teren + constructie), prin certificat de mostenitor .../2014.
Notarul care mi-a emis certificatul de mostenitor, in detaliere, a mentionat faptul ca ......celelalte 5 persoane ( nominal ), sunt ,alaturi de mine, coproprietari ai acelui imobil.
Mentionez faptul ca, ceilalti 5 , nu au titlu de proprietate emis dupa 1990, doar certificat de mostenitor , datat 1983.
INTREBARE :
Certificatul meu de mostenitor , unde in masa succesorala este mentionata doar 1/6 , care mi se cuvine mie......... alaturi de enumerarea celorlati 5 copropietari, poate tine loc de Titlu de proprietate celorlati coproprietari ????