avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate florymarghi

Activitate florymarghi

buna ziua.am o intrebare;am un cont in banca si o masina pe numele meu.fiind bunuri personale proprii,in caz de divort se poate cere partaj pe ele?daca le trec pe firma,se considera bunurile firmei?
nu pot fi partajate,fiind pe firma,nu?
Discuție partaj
se poate face partajul de comun acord fara a divorta?sau se poate da o declaratie la notar ca unul din soti renunta la tot in favoarea celuilalt?este valabila?
Discuție divort
buna ziua.eu si sotul am luat o decizie,sa divortam.problema este urmatoarea:in timp(decursul unui an)eu am cheltuit din bugetul familiei vreo 25000lei.am facut si credite,toate pe numele meu,cu sau fara stirea sotului.acum ,deoarece vrem sa divortam,vreau sa stiu ce se poate face.sotul are un cont in banca pe numele lui,(vreo 35000lei)si o masina .ne putem despartii fara sa facem partaj,sau exista vreo solutie ,o declaratie la notar prin care eu renunt la tot ,nu am nevoie de nimic ,vreau doar sa se termine totul.ramin cu ratele care le am si atit.va rog un sfat
dupa cit timp de la neplata facturii ai primit instiintarea?
Răspuns la discuția confidentialitate
multumesc pt raspuns.stiu persoana care adat telefon,am sunat o si am vb cu ea.a recunoscut ca a dat aceste informatii,de asemenea am facut reclamatie pe site ul bancii piraeus,au un formular de reclamatii.
BUNA SEARA.M AM CONFRUNTAT CU O SITUATIE F NEPLACUTA IERI.AM UN CREDIT LA PIRAEUS BANK DE DOI ANI.PINA IN LUNA DECEMBRIE TOATE RATELE AU FOST PLATITE FARA NICI O INTIRZIERE.PE 7DECEMBRIE AM AVUT UN DECES IN FAMILIE-TATAL-.AM FOST PE DATA DE 13 LA BANCA SI AM VB CU EI LE AM EXPLICAT CA NU POT PLATI RATA IN LUNA DECEMBRIE (PE 15)DEOARECE NU MAI AVEAM NICI UN LEU,CU PROMISIUNEA CA O VOI PLATI PE 8 IANUARIE CIND LUAM SALARIUL.IERI,RESPECTIV PE 5 IANUARIE,O DOAMNA F" BINEVOITOARE" DE LA PIRAEUS A SUNAT ACASA ,UNDE I A RASPUNS CUMNATA MEA.,CAREIA I A DAT TOATE DETALIILE DESPRE CREDITUL MEU,CE SUMA AM DE PLATA,CITE ZILE DE INTIRZIERE AM,CARE ESTE SUMA PE CARE AM LUAT O,ABSOLUT TOT................DESI STAM IN ACEEASI CASA,NOI SUNTEM TOTAL SEPARATI.M A DERANJAT F TARE CA ACEA DOAMNA A DAT TOATE ACESTE DETALII,M AI ALES CA STIA CA NU VB CU TITULARA DE CONTRACT.,CI CU O ALTA  PERSOANA STRAINA.AS VREA SA I FAC ACESTEI DOAMNE O RECLAMATIE .NU AVEA VOIE SA DEA ACESTE DETALII,NU?CE MA SFATUITI SA FAC?UNDE ESTE CONFIDENTIALITATEA CU CARESE LAUDA BANCILE?VA ROG SAMI RASPUNDE TI........................