avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate violeta_popescu

Activitate violeta_popescu

Va multumesc pentru promptitudine.
Buna ziua,
in data de 15.11.2012 se termina perioada de CIC de 2 ani.Magazinul la care ar trebui sa ma intorc se inchide,dar mi-am gasit de lucru la alta firma.Va rog sa-mi spuneti ce pasi ar trebui sa urmez ca sa incep munca la noua firma,cat mai repede.
Va multumesc anticipat.
buna ziua,
am o problema in familie si as vrea sa ma ajutati cu un sfat.Cumnatul si sora mea locuiesc in aceeasi casa cu parintii mei.In fiecare familie apar discutii sau certuri,dar ce face cumnatul meu intrece orice limita de bun simt. Ii ameninta toata ziua pe parinti ca ii da afara din casa,ca ii omoara.Parintilor le este frica acum si sa doarma,pentru ca le-a spus de nenumarate ori ca s-ar putea sa nu se mai trezeasca dimineata.Bineinteles ca sora mea a incercat sa vorbeasca cu el ,sa rezolve problema,dar fara rezultat.Toata lumea din sat stie sub ce teroare locuiesc parintii mei,pentru ca spune la toti ca are el grija de parintii mei si ca o sa-i omoare. Imi puteti spune va rog daca putem obtine un ordin de restrictie,ca sa nu se mai apropie de parintii mei?Orice sfat imi va fi de folos.Va multumesc anticipat.
buna ziua,
am fost in ccc pentru primul copil pana pe data de 07.06.2010 .pe data de 08.06.2010 m-am intors la vechiul loc de munca,insarcinata fiind.am intrat in concediul prenatal pe data de 05.10.2010,iar pe data de 14.11.2010 am nascut al doilea copil.intrebarea mea este cine imi completeaza adeverinta de venituri pentru lunile in care eram in ccc pentru primul copil.angajatorul imi va completa veniturile pentru lunile lucrate,dar nu stiu cine se va ocupa de restul.va multumesc anticipat .
Răspuns la discuția pensionare anticipata
iulie 1958
buna ziua,mama mea a lucrat 20 de ani cu grupa a doua si 5 ani fara grupa la o fabrica de portelan. acum are varsta de 53 de ani.intrebarea mea este daca se mai iese anticipat la pensie,si la ce varsta ar putea sa faca asta.
va multumesc.
buna ,poate m-am exprimat eu gresit,dar am crezut ca se subintelege ca cererea urmeaza s-o fac dupa ce nasc.:"> . asa este si logic...dar multumesc oricum pentru raspuns.
Buna ziua,de pe data de 05.09.2010 am intrat in concediu prenatal.Firma la care sunt angajata a intrat in insolventa.In luna noiembrie am sa nasc si vreau sa fac cerere pentru salariul mediu pe unitate la care am dreptul.Daca firma este in insolventa ,mai sunt obligati sa-mi plateasca acest salariu?
Si as mai avea o problema..In anul 2008 am facut o cerere pentru salariul mediu pe unitate pentru primul copil,dar contractul fiind suspendat,firma mi-a virat acesti bani in luna august al acestui an,cand m-am intors la munca.In aceeasi luna mi-a fost virata si garantia oprita pe perioada cat am fost gestionar.Intrebarea mea este daca acesti bani (salariul mediu pentru anul 2008 si garantia) se vor lua in calcul la noua indemnizatie pentru crestere a copilului.

Va multumesc anticipat si astept cu interes raspusurile dumneavoastra.
buna seara,firma la care m-am intors din ccc are probleme financiare si vor sa faca reducere de personal,iar o parte din angajati sa-i treaca la part-time.eu sunt din nou insarcinata,asa ca de dat afara nu se pune problema.ma pot obliga in vreun fel sa trec la part-time? si daca as trece la part-time,as mai primi indemnizatie?stiu ca si valoarea indemnizatiei va scadea,pentru ca si salariul de part-time va fi de 400 ron.eu trebuie sa lucrez doar 4 luni,pentru ca in octombrie pot intra in prenatal.intrebarea mea este daca mai primesc indemnizatie,in cazul in care voi trece pe part-time pentru 4 luni.( prenatalul -postnatalul se acorda si pentru part-time?) :">
va multumesc anticipat si astept un raspuns.
am revenit.m-a sunat din nou rrm-ul si mi-a spus ca nu trebuie sa mai fac cerere de demisie,ca imi vor face act aditional in ziua in care ma intorc la munca.m-am linistit.ori ai vrut sa ma incerce,ori a vorbit respectivul in necunostinta de cauza si s-a lamurit dupa ce a discutat cu cei de la resurse umane.va multumesc inca o data si felicitari pentru forum.