avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters75649

Activitate ContSters75649

lucrez la o firma de paza si protectie si lucrez pe luna cate 240 de ore adica 10 zile a cate 24 de ore .ce depaseste aceste ore pute ti sa -mi spune ti cum ar trebui platite ,ma refer la orele suplimentare.
Discuție carte de munca
eu lucrez la o firma de paza si sunt operator dispecer ., iar in cartea de munca sunt trecut agent paza .Nu era normal in cartea de munca sa fiu trecut operator dispecer?
ce lege reglementeaza chestiile astea .
Răspuns la discuția agent asigurare
va multumesc mult pt raspunsul primit
auzeam pe cineva ca trebuie platit si ceva cass......nu stiu cat este de adevarat....
Discuție agent asigurare
buna seara
ca agent de asigurare ce impozite trebuie platite la stat?
eu lucrez intr o parte cu carte de munca cu norma intreaga si mai fac si asigurari de viata cu contract de colaborare.
buna seara
am un abonament la [FURNIZOR] de voce de 6 euro pe luna.
am intrat pe internet si am folosit 102 MB iar acum cei de la [FURNIZOR] imi cer sa platesc un MB cu 1 euro in cosecinta 102 euro pentru 102 MB.
mentionez ca in contractul semnat cu [FURNIZOR] nu este specificat nicaieri despre acest tarif si nici nu m-a informat cu nici o anexa compania [FURNIZOR] in care sa faca referire la acest tarif sau pentru trafic de internet .
ce sanse am sa apelez la OPC?
am intrat pe internet de pe telefonul mobil si am consumat 100MB de trafic si pentru acesti MB imi factureaza 100 de euro pe factura ,adica 1MB sa-l platesc cu 1 euro.
Mi se pare exagerat sa platesc aceasta suma .Ce ar trebui sa fac ?Eu cred ca este ilegal sa ma tarifeze la asa un pret .Este vreo reglementare legislativa in acest sens?
va multumesc
Sarbatori cu bine
sunt dispecer la o firma de paza si am avut un incident la un obiectiv,as vrea sa stiu cata vina am eu in urmatoarea situatie:

am primit un semnal de efractie la un obiectiv am trimis interventia si agentul care era cu mine a zis ca daca mai vin semnale de efractii se duce la alarma .Nu am mai primit semnale de efractii de la acel obiectiv si deci nu s-a dus in momentul efractie.Dupa 3 ore am mai primit niste efractii de la alte obiective din zona si atunci s-a dus si obictivul cu pricina .Ajungand acolo nu au constatat probleme .Dupa alte 3 ore am fost sunat de catre beneficiar ca obiectivul este spart prin spate si s-a luat 2200 lei .va multumesc
Discuție masina
buna ziua ma numesc stefan si am si eu o problema cu statul.
am cumparat o masina in august 2008. si am vaduto pe 3 iulie 2010 si nu am platit nici un impozit la stat .in tot acest timp eu am circulat doar o luna cu numere provizorii .
Pute ti sa imi spuneti daca pot sa mi scot certificatul fiscal pt ca cumparatorul nu poate sa o inmatriculeze....
va multumesc mult
o zi buna
Discuție politia
ma chemat la politie pe mine pt ca mi a ascultat telefonul dar eu am cartela prypey,si vrea militianu sa imi puna amenda ,ca am vb cuvinte urate ..............cum poate demonstra ca e tel meu...........
multumesk si astept raspuns
m a dat o prietena la parchet pt ca o amenint la telefon , si a retras plangerea, dupa care acum ma suna ea pe mine si ma face de cacao si in plus mai pune si pe altii sa ma injure sau sa faca misto la tel . eu dak o dau la parchet cu ce ma ajuta, ca ea e consilier juridic si are cunostiinte,am fost timp de 2 ani prieteni si eu nu am vrut sa o iau de nevasta si ea a incercat sa se razbune pe la parchet inventand tot felul de prostii..............oare e normala?