avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate unifran

Activitate unifran

Răspuns la discuția mandat de arestare european
In primul rand legea ii judeca pe hoti nu nui ,si eu am fost furata si poate si eu la randul meu am furat imi place sa zic adevarul si sa recunosc si daca am furat am raspuns in fata legi si nu am dat socoteala alt cuiva si al 2 lucru nu imi este prieten si nu cunosc persoana dar nu imi plac anumite persoane care se cred mult mai sus decit le este scara , mai pe romaneste nu este frumos sa jicnesti si sa ei peste picior o persoana ca defapt doreste un ajutor sau o indrumare sau o parere si inca ceva procurorul cere aducerea infractorului care este deja condamnat asa este legea in staul european si de asemeni eu consider ca ori ce persoana greseste la o anumita varsta , poate nu isi da seama de fapta care o comite sau de gravitatea ei , eu nu judec pe nimeni asta este tot
Răspuns la discuția executarea unei pedepse
deci fi atenta la ce iti spun si cand te vor suna ei trasmitele ceia ce iti zic eu ,ca din ce am vazut eu ai si frate ai si barbatul inchis , eu am fost inchisa in belgia eram recitivista in fapta respectiva mau prins din nou la o alta fapta si mau inchis intre timp eu mai eram cercetata tot de acel procuror in alt dosar pe parcursul anchetei am primit hirtie la puscaria unde eram cu starea anchetei cum sar spune si de asemeni incepuse condamnarea mea la cel deal doilea dosar care era tot de acel procuror la asta imi cerea 2 ani si 4 luni la cel pentru care eram inchisa inca era in ancheta , cum spuneam au venit hirtiele de la instata in ca fusesm dusa la tribunal si in timp ce le citeam una din gardience a vazut ca era data gresit pe hirtia de la ancheta care am fost la tribunal exemplu in loc de ziua respectiva 12 era scris gresit 11 si atunci mau invatat ce sa fac am cerut la directorul puscariei ca vreau plingere catre curtea suprema de magistarti ceva de gen se traduce pentru procedura gresit ii se spune (procedura foo) am facut plingerea inpreuna cu copiile care venise de la tribunal si in 30 de zile am fost libera de catre tribunalul suprem si au si inchis dosarul respectiv eu chiar eram vinovata ma prinsese la furat recunoscusem dar eram in acheta si la cel care uma intradevar mau condamnat 2 ani si 4 luni dar norocul meu ca ma eliberasem pentru procedura gresit ca au gresit o data asta a fost zile sa verifice bine hirtile toate care le au de la tribunal pe toata perioada anchete si daca au norocul meu de la data sesizari in 30 de zile sunt liberi iti zic din experieta mea
Răspuns la discuția mandat de arestare european
Deci care este problema daca a furat ca nu va inteleg domnule Alexandru a furat pe raspunderea lui ,nu sa comenteze asa,cine vrea ,cei care doresc si stiu sa o informeze o fac cu politete nu cum procedezi tu cu obraznicie .....

Deci eu iti zic asa ca mai cunosc legile din Belgia daca e furt de buzunare nu va sta mult ,in italia la fel poti sa il scoti afara pe arest domiciliar sau chiar liber ca nu a fost prezent nici el nici avocatul lui ,procurorul decide daca il va cere in italia e posibil sa zica ,ca ei il vor aresta doar daca va intra in Italia sa sti asta totul e de norocul lui , pentru furt de magazine nu e pedeapsa mare , pentru buzunare depinde daca este primar in Belgia ,nu iti face asa griji , eu cred ca este luat in partea flamanda dupa cum merge ancheta sau sunt alte probleme
Răspuns la discuția ancheta pentru furt in belgia
buna
eu am fost acolo si imi dau seama sespre ce este vorba , eu iti zic asa din experienta ca nu au probe suficiente nu ii poate prelungi mai mult de 1 an madatul de la luna la luna unde este la bruxel sau la bruj? contaza mult si partea in care este luat partea flamanda este mult mai exigenta si cauta probe pana la singe iar partea franceza sete mai usoara aia nu tin asa mult ancheta pe loc dar daca iti faci tu acolo adresa poti sa il scoti sa se judece pe afara asta daca nu e luat cu spargere ,droguri ,arme ,in rest il poti scoate fara cautiune
Am o intrebare legata de copii
ce drepturi are copilul meu care este nascut in italia in anul 1998 daca noi stam in romania.

Si ce drepturi are fetita care este nascuta in belgia in anul 1994 am stat ceva ani acolo dar mai mult ilegal,au dreptul la cetatenia din statul respectiv unde sau nascut?
Discuție cazier canada
daca am cazier in canada am dreptul sa merg acolo daca au trecut 15 ani?
Răspuns la discuția copil nascut initalia
Margareta Stanciu

Unde?In Romania sau Italia?

intrebare pentru margareta stanciu

buna ziua am si eu un baetel nascut in italia in anul 1998 italieni imi daduse un permis de segiorno de gravidanta provizoriu ce drepturi are copilul acolo , are dreptul la cetatenie daca noi stam in romania .?

si mai am o intrebare am si o fetita nascuta in belgia in anul 1994 aveam un act de azil politic 26bis adica era un act care imi refuza azilul si imi dadea drept la recurs asa am stat multi ani in belgia , ce drepturi are copilul , toate legile cred ca sau schimbat de cind este uniunea europeana va multumesc