Buna ziua !
In localitate se fac lucrari de canalizare . Constructorul a facut santuri fara a asigura accesul la proprietate. Cui trebuie sa ma adresez cu o sesizare ?
Terenul se afla in spatele curtii insa nu inteleg de ce nu a fost emis titlu de proprietate si pentru el iar la primarie nu se gasesc acte doveditoare din care sa rezulte ca a fost proprietatea bunicilor ( cei drept primarul are si interese sa se improprietareasca cu terenul respectiv , a taiat la ras padurea familie , desi au fost n plangeri penale si ne judecam si pe civil avem sanse mici sa recuperam , toate cauzele se judeca la Tecuci unde e foarte greu sa ai castig de cauza ) .
Terenul se afla in spatele curtii insa nu inteleg de ce nu a fost emis titlu de proprietate si pentru el iar la primarie nu se gasesc acte doveditoare din care sa rezulte ca a fost proprietatea bunicilor ( cei drept primarul are si interese sa se improprietareasca cu terenul respectiv , a taiat la ras padurea familie , desi au fost n plangeri penale si ne judecam si pe civil avem sanse mici sa recuperam , toate cauzele se judeca la Tecuci unde e foarte greu sa ai castig de cauza ) .
Detinem a suprafata de pamant pentru care nu exista titlu de proprietate si dorim sa intabulam aceasta suprafata .Suprafata de teren a fost dintotdeauna proprietatea bunicilor. Posesia nu a fost tulburata de nicio persoana . Cei de la primarie sustin ca terenul trebuie sa intre in posesia Comisiei Locale cand am inceput demersurile de intabulare . Ce putem face
Buna ziua!
In 2016 am depus o plangere penala . Din dosarul penal inregistrat in 2016 s-a disjuns o noua cauza in 2019 . In data de 16.03.2023 am primit solutie de clasare in dosarul format in 2019 . Intrebarea mea este daca ma pot indrepta civil impotriva celor vinovati si in ce termen ?
Buna ziua!
In 2016 am depus o plangere penala . Din dosarul penal inregistrat in 2016 s-a disjuns o noua cauza in 2019 . Azi 16.03.2023 am primit solutie de clasare in dosarul format in 2019 . Intrebarea mea este daca ma pot indrepta civil impotriva celor vinovati si in ce termen ?
Buna ziua ! Doresc sa introduc in instanta o iesire din indiviziune . Pe langa terenuri pentru care exista titlu de proprietate exista si o suprafata de pamant care nu este intabulata si nu exista titlu de proprietate . Ce
trebuie facut pentr a introduce suprafata respectiva la masa de partaj?
Daca suprafata respectiva a fost detinuta de unul din mostenitori pe o perioada mai mult de 30 ani poate fi adusa la msasa de partaj ?