avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletatrenea

Activitate nicoletatrenea

Buna ziua , va rog sa imi dati niste indrumari legat de reangajarea muncitorilor din somaj.
Cum se procedeaza , cu cat timp inainte.
va multumesc
va multumesc mult, sunt mai linistita :)
buna ziua
am o intrebare legata de ingrijirea copilului pan al a2 ani, si anume daca beneficiez in cazul in care firma la care lucrez nu a platit contributiile la timp.
va multumesc
Discuție somaj tehnic???
Buna ziua
as vrea sa stiu cum se procedeaza in cazul in care la o firma a avut loc o concediere colectiva, iar la persoanele care mai raman in firma li se va reduce salarul la 75%, cand ma duc cu actele aditionale la ITM ar mai trebui sa duc veva? ar aparea ca somaj tehnic?
va multumesc
Răspuns la discuția salarizare in acord global
va multumesc mult
Răspuns la discuția salarizare in acord global
iar daca seful nu vrea sa ii dea mai mult, deoarece pt munca carea facut-o in luna tnoiembrie fost deja platit in oct, acum atat ca afost prezent la lucru si a facut curatenie. cum sa procedez?
va multumesc mult
Buna seara
Va rog lamuriti-ma cum sa se procedeaza in cazul in care un angajat platit in acord global, in domeniul contructiilor, a muncit o luna intreaga pentru 300 lei , conform calculelor de pe santier, poate sa ii dea angajatorul acest salar?
va multumesc
Răspuns la discuția agent de paza cu jumate de norma
da am inteles, dar in schimburi cum vor face? daca un schimb are 12 ore, intra la 7 si iese la 7,(un agent normal), atunci el intra la 7 si iese la 11 , si se da peste cap toata programarea?
sau sa nu angajam pensionari?
va multumesc
Buna ziua
Cum se ponteaza un agent de paza cu jumate de norma, adica este pensionar gradu III, intr-o firma unde se lucreaza 12 cu 48 si 48 cu 72.
Va multumesc
dar pe pontaj caum va fi trecut? fiind sfarsit de luna.