Pot depune o conventie retroactiv? a fost semnata la inceputul anului si am uitat sa o depun, voi plati vreo amenda? exista riscul sa nu o mai pot depune?Multumesc!
buna ziua!
sunt in concediu de maternitate de 1 luna, la serviciul actual eram platiti in baza unui contract de prestari servici, adica fiecare dintre noi am infiintat cate o societate, salariul era virat in contul societatii respective. Acum de la plecarea mea, m-au chemat sa imi spuna ca anumite sume au fost virate treptat in contul societatii mele - adica salariul meu din ultimii ani, cu comisione, bonusuri - si ca imi recomanda sa imi iau un avocat. se pare ca ei au luat legatura cu unul si cu Politia Economica. La ce ar trebui sa ma astept? Mentionez ca exista facturi emise de societatea mea pe sumele respective.
sunt administratorul unei societatii si as vrea sa inchei o conventie civila - prestari servicii tot la aceasta societate? si nu stiu daca imi vor primi conventia pentru inregistrare autoritatile
sper sa ma puteti ajuta.... ma ocup de platile pe internet bancking in societate dar nu am semnat nimic referitor la aceasta atributiune, am gresit o plata pe care angajatorul vrea sa mi-o impute. Ce pot face?
Multumesc mult!
Am inteles acest aspect, deasemenea am inteles ca lipsa conformitatii trebuie anuntata in termen de 6 luni de la livrare. Acum au trecut 18 luni si clientul nostru are o defectiune, mentionez de asemenea ca s-a eliberat un certificat de garantie de 1an, exista un ctr de vanzare cumpare unde se afla mentionat termenul de garantie de 1an. Este nul certificatul si contractul eliberat de noi si trebuie sa ne revizuim documentatia?
Imi puteti spune va rog, daca perioada de garantie de 24 luni se aplica pentru toate echipamentele de pe piata romaneasca? Metionez ca este vorba de echipamente folosite in saloanele de beauty destinate persoanelor juridice.
functia de asistent terapeut nu mai este acceptata pe CIM, idem cu asistent in terapii complementare 322907 - daca sunt doar studii medii. Aveti vreo alternativa pentru cei cu studii medii?