avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate EUGURO

Activitate EUGURO

Buna ziua.Mentionez ca sunt reabilitat de drept,dar,totusi fapta apare in cazier.In cererea de rectificare pe care trebuie sa o adresez politiei ce trebuie specificat si ce acte trebuie sa anexez?Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Buna seara.As dori sa va aduc la cunostinta urmatoarele: pe langa condamnarea cu suspendare a executarii pedepsei sub supraveghere am primit si 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.Problema apare acum, pentru ca eu sunt o persoana cu handicap,incadrata in gradul de handicap accentuat si pensionar pe caz de invaliditate unde se specifica ca forta de munca o am pierduta in totalitate(gradul 2 invaliditate). Acestea au survenit inaintea emiterii hotararii de condamnare.De la Biroul de Probatiune mi s-a cerut o adeverinta de la medicul de la medicina muncii din care sa rezulte ca sunt inapt munca,pe care am si depus-o.Azi mi s-a adus la cunostinta de catre consilierul de probatiune ca judecatorul desemnat nu este de acord cu modificarea hotararii de condamnare si eliminarea muncii in folosul comunitatii.Cum este posibil ca o persoana inapta pentru munca , sa munceasca si ce trebuie sa fac in continuare? Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Buna ziua.Doresc sa depun la Judecatorie o cerere de constatare a reabilitarii de drept.Problema, este ca am pierdut chitantele de la Fisc, cu care pot demonstra ca am platit cheltuielile de judecata.
Ce fac in acest caz si ce acte se mai pot anexa la cerere?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Va multumesc pentru raspuns domnule avocat Moraru. De indata voi instiinta biroul de probatiune!

d
Buna ziua.Pe langa condamnarea cu supraveghere a executarii pedepsei am primit si 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.Problema apare acum, pentru ca eu sunt incadrat in grad de handicap accentuat si pensionar pe caz de invaliditate unde se specifica ca forta de munca o am pierduta in totalitate,gradul2 invaliditate.Acestea au survenit inaintea hotararii de condamnare.Mai pot presta aceasta munca?Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Chiar nu stie nimeni, nimic?
Incadrarea in grad de handicap a fost anterioara aplicarii condamnarii.
Buna seara.Pe langa condamnarea cu supraveghere a pedepsei am primit si 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.Problema apare, ca eu sunt incadrat in grad de handicap accentuat de catre DGASPC si pensionar pe caz de invaliditate iar in decizia medicala asupra capacitatii de munca scrie ca forta de munca o am pierduta in totalitate si ma incadrez in gradul de invaliditate: gradul 2 ,atunci cum voi proceda ? Ce trebuie sa fac? Mai pot presta aceasta munca,da sau nu si unde ma pot adresa?Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Buna seara.In rechizitoriul primit mi se comunica printre altele ca nu am loc de munca, nu am copii,nu sunt casatorit.Mentionez ca in momentul comiterii infractiunii lucram in Spania(fiind in concediu,dar nu am mai plecat datorita dosarului penal, pentru a nu se crede ca ma sustrag cercetarii) Acum, dupa 2 ani sunt pensionar pe caz de invaliditate ,am 2 copii si deasemenea sunt casatorit.Unde pot depune o cerere, impreuna cu aceste aceste acte care demonstreaza ce am relatat mai sus pentru ca Presedintele de sedinta sa fie corect informat?Mentionez ca in acest moment dosarul se afla in procedura de camera preliminara.Va multumesc pentru raspunsuri anticipat si va urez o seara buna in continuare!
Răspuns la discuția sentinte
Multumesc pentru timpul acordat raspunsului,Va doresc, in continuare, o seara buna!