avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate nelutu30

Activitate nelutu30

Răspuns la discuția ajutor de prenatal
deci am lucrat la o firma leonardo dar am avut intrerupere de aproape 2 ani pe carte
Răspuns la discuția ajutor de prenatal
deci in 04 04 2008 a fost angajarea si in 06 01 2009 sa facut lichidarea nasterea a avut loc in 18 11 2008
am o intrebare cine ma poate ajuta am lucrat la un supermarket timp de 8 luni in timpu asta eram insarcinata dupa ce nam mai putut merge la munca misa incheiat contractul de munca mam interesat la primarie daca beneficiez si eu de prenatal raspunsul lor a fost ca trebuie sa ai un an cel putin pe carte lucrat fara intrerupere dar din auzite am inteles ca se acorda si pentru 6 luni lucrate 50% nustiu daca este adevarat sau nu cine ma poate ajuta aveti cunva cunostinte despe acest subect va multumesc
nu trebuie sa faceti nimica asteptati pana va dau ei rezultatul osa va anunte avocatu dar va spun ca la mine a durat din octombrie pana in aprilie adica vo 6 luni rabdare multa si bafta sa va ajute dumnezeu sa aveti un raspuns bun ptr ca eu nam avut
Răspuns la discuția dosar la procuror
mentionez nam avut deaface pana acum cu politia sau antecedente este prima abatere am cooperat ,vad ca aici toata lumea care raspunde ma si judeca stiti oare cat sufar eu? oare sunt singurul care a gresit vo data oare voi ceilalti nu ati facut greseli in viata sau sunteti curati? infine multumesc orcum de raspunsuri si sper cu ajutoru lu dumnezeu sa fie bine
am un dosar la procuror alcoolemie prima proba 1,05 a doua 1,15 in crestere daca asta conteaza ptr ei ? acum astept sa ma cheme sa vad ce decide procuroru meseria mea de baza este sofer profesionist 3 categorii + 2 atestate permis de aproape 5 ani singurul intretinator al familiei copil de 5 luni depind de permisu asta oare conteaza la procuror toate astea sami dea nup? si faptul ca am facut si un memoriu in care am mentionat regretele ptr fapta comisa si tot ce tine de situatia financiara a familiei decand am ramas fara permis astept un raspuns dela cineva care are cunostinte despre cazuri ca al meu va multumesc
salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei desi dela politie miau spus ca dureaza intre 2-4 luni ptr cei care platesc la mine vad cau trecut aproape 6 nustiu ce sa mai zic.
Răspuns la discuția Dosar penal la politie
parerea mea este sa ai mare rabdare eu sunt in aceias situatie si pe 16 martie fac un an decand astept dar tot mai sper fii tare bafta
Răspuns la discuția Alcoolemie 0.85 in sange
eu team mai zis cas in aceias situatie la mine e mai mare alcolemia si tot am sperante de contraventie , eu am mers pe recalculare iti spun asta ptr ca am fost sfatuit sa merg pe recalculare de o persoana cu experienta f mare exact din laborator care lucreaza cu analize de alcolemie zi de zi deci te sfatui sincer ptr ca stiu ce inseamna sa stai fara permis eu am un an acum in martie decand stau fara mam saturat sa astept dar speranta moare ultima acum astept zilele astea recalcularea daca da dumnezeu sa iasa cum trebuie mil recuperz doar cu o amenda administrativa dece spun asta in timp ce eram la avocat el avea un cleient care era din fericire politist la intrebat pe el avocatu in fata mea ce sanse am din experienta lui iam explicat toata situatia ma intrebat daca am mai avut abateri daca am avut accident daca mam opus iam zis ca nam avut asa ceva bun el mia zis din experienta lui scap cu o amenda de 1000 lei si 300 lei cheltuieli de judecata asta este a doua confirmare ca recalcularea este buna a treia misa intamplat cand dadeam declaratia la politie mai era un baiat care la fel dadea si el o declaratie dupa cea plecat noi mai aveam de declarat a zis politista care ia luat declaratia uite prostu osai iasa mult sub limita incat sasi recapete permisu desi avea o alcolemie de 1,08 ceva de genu atunci am facut legatura zic inseamna ca singura noastra sansa este recalcularea alcolemiei bafta multa
Răspuns la discuția lichidare cu bucluc
deci am aflat este art 55 lit b , ceia cei bine vad va multumesc ptr raspuns