avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters81099

Activitate ContSters81099

Răspuns la discuția Somaj si baza concediului medical
Da dar daca din ultimele sase luni nu are numai trei lucrate si trei in somaj tehnic din ce se constituie baza de calcul la concediile medicale?

Intrebarea mea este daca indemnizatia de somaj tehnic intra in baza de calcul al concediilor medicale?
Daca nu atuncea angajatul totusi are de pierdut daca dupa trei luni de somaj tehnic se imbolnavaste, Ce parere aveti
Multumesc
O saptamana frumoasa
Buna ziua,
as avea si eu o intrebare,
Institutiile Financiare Nebancare au autoritatea de a obliga un angajator privat la retinerea si virarea popririlor infintate de ei pe veniturile salariatilor ?

Multumesc
Buna ziua,
va rog frumos sa ma ajutati
in anul 2003 din ce a fost compusa baza contributie unitate sanatate-din CAS ?

Multumesc mult:(
Daca mamica a fost in CIC cu trei copii cu primul fiind din 2003, al doilea 2005, al treilea 2007, are dreptul de indemnizatie pentru cresterea copilului cu al 4 - lea copil care a nascut in 2009?

Multumesc
Discuție Preaviz
Buna ziua,
daca am un angajat care ar trebui sa lucreza preavizul de 15 zile calendaristice si in primele cinci zile nici nu sa prezentat
la lucru (dar nici nu are nici o motivatie) dar cu a sasea zi a venit sa lucreze preavizul pana la data specificata in cererea de lichidare.
Cum sa procedez in aceasta cauza, cand am dreptul sa desfac contractul de munca?
Persoana dupa cinci zile nemotivate in timpul preavizului mai poate sa se prezinte la locul de munca sa se lucreze zilele ramase din preaviz? Angajatorul trebuie sa accepte intentia angajatului de a veni inapoi la lucru?

Multumesc mult!
:(
Răspuns la discuția Are dreptul
Persoana in cauza a venit la noi sa se angajeze pentru
ca nu a avut dreptul la concediu pentru cresterea copilului si
beneficiat tata de indemnizatie si de concediu pentru cresterea copiluli pana la varsta de 2 ani.
Copilul acuma o sa indeplineasca in octombrie 3 ani, si are handicap, si dupa doi ani tata a venit la lucru si acuma vrea mama sa intra concediu de ingrijire copil pana la varsta de 3 ani.

:">
Discuție Are dreptul
Buna ziua,
daca o angajata nu are dreptul la indemnizatie pentru cresterea copilului pana la varste de doi ani pentru ca nu are stagiul suficient are dreptul la concediu pentru cresterea copilului?
Daca am o angajata care este insarcinata in luna a 5 -a si deja
numai umbla la lucru ci aduce concediu medical cu codul 1, dar eu trebuie sa angajez pe cineva in locul dansei.
Cum sa procedez?

Buna ziua,
Care este perioada maxima pe care se poate incheia un contract de munca pe perioada determinata?

Multumesc