avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate daniela85

Activitate daniela85

Sunt autoritate contractanta, am o lucrare in valoare de 30.000 lei aprox 6500 euro pentru achizitionarea unui contract de lucrari reparatii si renovare.Am rugamintea sa-mi spuneti ce documente trebuie sa contina dosarul meu respectiv note de estimare, justificative si daca valoarea mea in euro depaseste 5000 euro trebuie sa transmit in seap notificare cf.art.19 alin.2 din OUG 34/2006 actualizat.Va multumesc!
ps.Valoarea estimata din nota de estimare a valorii este realizata de catre 3 societati, eu neavand cunostinte in acest domeniu.Este corect?
Va multumesc!
Răspuns la discuția referat de necesitate
multumesc.:D
am o mare nedumerire..1..in ce legislatie scrie ca ca pentru o achizitie pana in 15.000 euro e nevoie de referat de necesitate...unde gasesc ...mai exact in ce legislatie?....
2.am nevoie de referat de necesitate pentru cumparari directe/catalog Seap, cerere de oferta(peste 15.000 euro)....va rog sa ma lamuriti vizavi de acest referat....va multumesc!
Răspuns la discuția revisal 2011
la rubrica salariu brut se completeaza cu suma inclusiv sporuri sau exclusiv sporuri...multumesc!
Discuție revisal 2011
Sunt intr-o dilema si nu stiu cum sa ies...in programul revisal completez salariu de baza la un angajat..bun! ,sporuri salariu (ex.3 sporuri diferite cu date de acordare diferite),iar mai jos imi apare DATE CONSEMNARE - DATE LA CARE PRODUCE EFECTE - ce data trec eu? #-o
1.trec data cand s-au acordat sporurile ??
sau
2.data cand eu completez revisalul ??.....va multumesc!
Răspuns la discuția cartea de munca
In ce legislatie gasesc lucrul asta...ca institutiile publice nu depun carnetele de munca la ITM pentru certificare.
Am o intrebare..ptr luna decembrie 2010 pastram aceleasi tip declaratii fiscale ...iar ptr luna ianuarie 2011 se va schimba??/
Va multumesc!
Răspuns la discuția contract individual de munca
multumesc frumos...nici eu nu stiu la ce s-a referit exact...am scos din Codul muncii tot despre contractele de munca..daca nu-i k sa-si caute dansa...ca eu nu mai stiu....multumesc!;);):stunned:
Am o mare nelamurire...odata cu intrare in vigoare a Lg.118/2010 se modifica si contractul individual de munca?sefa mea mi-a spus ca da :">....si sa caut unde si in ce fel s-a modificat...am cautat dar....nimic....:( ...daca s-a modificat ceva unde gasesc?...in afara de codul muncii....:stunned::stunned:
La calcularea vechimii in campul muncii se ia in considerare:
1.Incapacitate temporara de munca
2.Perioada de crestere a copilului?
3.Somajul?
In ce legislatie trebuie sa gasesc acest lucru.....;)