avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate MIR ANDY UNIVERSAL SRL

Activitate MIR ANDY UNIVERSAL SRL

suma veniturilor nete de pe ultimile 12 luni/12*75*
1. inregistrarea avizelor:
301=408
4428=408
la venirea facturii
408=401
4426=4428
problema mea e ca la primirea facturii 4426=4427
am regandit eu intrarile de deseuri, in sensul ca in locul avizelor folosesc conform legii colectarii deseurilor anexa 3, dar nu stiu daca e corecta doar inregistrarea 301=408
Buna ziua,
Am o societate care se ocupa cu colectarea deseurilor, achiztitiile de deseuri fiind facturate cu taxare inversa. M-ar interesa daca cineva are o asemenea activitate, care sunt inregistrarile contabile in cazul in care intrarea materialelor se face pe baza avizelor, iar ulterior, de obicei la 3 luni se face factura cu taxare inversa. Se poate inregistra avizul fara 4428, sau care ar fi inchiderea corecta pentru tva?
Discuție declaratia 392
buna ziua,
o societate care a fost neplatitoare de tva iar in decembrie a depasit plafonul, depune 392? mentionez ca in ianuarie 2012 am depus actele pentru a trece la platitor de tva
Răspuns la discuția spor in procente sau suma fixa?
MULTUMESC PT RASPUNSURI
Răspuns la discuția spor in procente sau suma fixa?
dar in acest caz, acum cand transmit modificarea salariului minim pot trece sporul procentual?
In deciziile din 2011 am spor de vechime si in forma procentuala si in suma fixa.
In prima varianta a revisal-ului am transmis suma fixa.
In aceste conditii, acum cand transmit revisalul cu modificarea salariului la 700 lei, trebuie modificata suma fixa aferenta noului salariu sau pot trece procentual?
In acest caz, ar fi trebuit retransmis revisalul pana pe 15.12.2011 sau e corect avand in vedere ca pe decizii sunt trecute ambele variante?
In decizia de majorare a salariului trebuie sa fac referire si la modificarea cuantumului sporurilor?
Va multumesc pentru raspunsuri
Răspuns la discuția lucrator desemnat ssm
nici un contract incheiat cu o persoana autorizata sau o firma abilitata nu va ofera " acoperire totala" cum spuneti. Atributiile raman ale angajatorului, considerati persoana cu care ati incheiat contractul ca un consultant. In cazul unor amenzi, acestea sunt suportate tot de angajator, iar daca doriti recuperarea acestora tb sa va adresati instantei.
Ce conditii trebuiesc indeplinite pentru infiintarea unei firme de mediere forta de munca in Romania? Nu vreau sa plasez persoane in strainatate, nici sa aduc personal strain. Trebuie depusa vreo garantie materiala?
Va multumesc.
Răspuns la discuția CIM PENSIONAR LIMITA VARSTA
multumesc pt raspuns; saptamana trecuta i-a venit decizia care e cu 23.03.2011. contractul tb sa-l fac dupa ce anunt la itm noul cim; nu cred ca s-a modificat ceva.