avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Activitate vivisor

Activitate vivisor

Răspuns la discuția Titlu de proprietate comun?
Mulțumesc!
Cum pot să obțin un titlu de proprietate pe numele meu dintr-un titlu de proprietate comun? Am un titlu de proprietate teren agricol comun, suntem 4 persoane. Pentru titlu de proprietate pe toată suprafața pt o singură persoană (eu) care l-a avut în folosință, la vedere în asociație peste 10 ani? Prescripția achizitivă sau uzucapiunea cum pot s-o obțin?
Discuție Formularul 230
Nu au intrat banii, 2% de la formularele 230 (15 formulare) depuse de mine la ghișeu, în contul asociației. Ce pot să fac?
Discuție tablouri
Am un magazin in care vand diferite obiecte de artizanat, portelanuri, sticlarie, etc. Cativa prieteni pictori amatori m-au rugat sa le vand si lor panzele (sunt picturi pe panza in ulei) in magazinul meu, nu am mai avut acest gen de marfa si nu stiu cum se procedeaza? In ce categorie intra, ce acte sa fac pentru ele?
Multumesc!
Este vorba de un concurs, organizatorii au precizat ca nu se ocupa de drepturile de autor ale participantilor, si-au rezevat dreptul de a pastra o copie a materialului tuturor participantilor, nu doar a finalistilor. Concursul are mai multi finalisti si un singur castigator.
Stie cineva cum trebuie procedat cu drepturile de autor (in cazul unei carti, articol, studiu, scenariu de film /fictiune)?
Ce trebuie facut?
Multumesc.

Răspuns la discuția plagiat
Stie cineva cum trebuie procedat cu drepturile de autor (in cazul unei carti, articol, studiu, scenariu film, etc.)?
Ce trebuie facut?
Multumesc.