avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate marlyne

Activitate marlyne

Răspuns la discuția Ce sa mai fac?!?
aveti perfecta dreptate si va felicit pentru cuvintele spuse.....si eu sunt mama si am trecut prin asa ceva....in tara asta nu exista organ de control si nici justitie......se tot spune ca tatal are obligatii fata de copil si asta nu se vede....daca iti cauti dreptatea si vrei aplicarea legilor existente esti luata de proasta si tratata ca atare....mai bine pleci din tara si cauti in alta parte dreptatea...... bravo le-ati dat o palma celor din justitie....=D>
Răspuns la discuția grila de salarizare
Asteptam si eu un raspuns care dupa cum se vede nu a mai venit............
Răspuns la discuția grila de salarizare
Va multumesc pentru precizari, dar nu ma ajuta cu mult. Poate trebuie sa dau mai multe detalii si anume: in luna august 2010 am fost trecuta din functionar public in personal contractual prin reorganizare. Problema este ca s-a pastrat salatul de functionar public pe motiv ca nu sunt bani pentru salariul de personal contractual si ca de la 01.01.2011 voi fii platita corespunzator. La 01.01.2011 am primit un act aditional la contract prin care ma anunta ca salariul este cel de personal contractual. In luna iulie 2011 imi este comunicat ca nu este calculat salariul bine si ca trebuia sa-l am pe cel de functionar public.....
Va rog sa ma luminati si pe mine un pic pentru ca nu mai inteleg nimic, iar in situatia mea sunt multi colegi.....
Va multumesc si astept un raspuns.....
Buna ziua, sunt asistent medical de igiena principal, gradatia 3 - personal contractual in d.s.p si as dori sa stiu care este grila de salarizare cu salariul de baza pentru anul 2011.
Va rog sa imi specificati si legislatia in vigoare care reglementeaza acest lucru.
Va multumesc...
Discuție salariu
Buna ziua, am o problema si as dori un raspuns cat mai exact.
la data de 25.08.2010 am fost trecuta din functionar pulblic - referent , Cls III, grad superior, tr. 1, gradatia 3 in personal contractual - asistent medical principal , gradatia 3. la data de 25.08.2011 an avut un salariu conform contractului individual de munca de 1451 ron, dupa care incepand cu data de 01.01.2011 printr-un act aditional la contract a fost majorat salariul la 1770 ( brut) . Acum mi-se comunica ca a fost gresti facuta incadrarea si ca dovada salariul o sa fie micsorat cu mult si vom plati in 3 ani banii care cica i-am primit pe nedrept ca diferenta la salariu.
As dorii sa ma ajutati in a gasii care este salariul de incadrare la data de 25.08.2010 pentru asistent medical principal , gradatia 3 incadrati in directiile de sanatate publica.
Va multumesc pentru intelegere si ajutor.
Răspuns la discuția Bunuri comune-partaj
va multumesc pentru un raspuns foarte ambigu. De fapt nu mai exista notiunea de bun comun intr-o casatorie ci doar de bunul fiecaruia.
Răspuns la discuția Bunuri comune-partaj
Imi pare rau , dar cred ca nu -am facut inteleasa si anume: aceasta societate a fost facuta in timpul casatoriei si pentru ca eu eram functionar public ( nu aveam voie prin lege sa detin o societate comerciala) nu am avut com sa fiu nici macar actionar cu un procent de 1%. Sa inteleg ca datorita faptului ca asa era situatia in momentul respectiv el se va alege cu o societate si eu cu nimic?
Unde este dreptatea ?
Buna ziua, as dori niste lamurile in doua probleme si anume:1. ce se intampla cu persoana care in timpul unui proces de divort spune ca nu are nici un venit ( referitor stabilire pensie alimentara) , iar eu descoper ca in aceeasi perioada el avea societate comerciala; 2. daca aceasta societate este bun comun intra la partaj avand in vedere ca este unic asociat deoarece eu eram functionar public la aceea vreme. va rog sa ma lamuriti si pe mine cum stau lucrurile.
Va multumesc pentru intelegere.
Răspuns la discuția Caz - Partaj
Va multumesc pentru lamuriri..............................................
Răspuns la discuția Caz - Partaj
Buna ziua din nou, cred ca nu m-am facut inteleasa , aceasta firma a facut-o in timpul procesului de divort, deci fara stirea mea, iar in instanta cand a fost intrebat daca are venituri a spus ca nu. As vrea sa stiu de ce nu am castig in ceea ce priveste partajul?