avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate princessmaya

Activitate princessmaya

Răspuns la discuția Recuperarea amenda rovigneta
dar a trecut cam o luna..nu se mai poate nimic?
Am primit la 5 luni dupa constatarea faptelor 3 amenzi pentru rovignieta.Le-am platit in 24 de ore pentru a nu se dubla si as vrea acum sa stiu cum imi pot recupera banuti pentru ca in PV electronic nu era si semnatura,asa cum prevede legea.Va multumesc anticipat
Este o firma cu doi asociati.Acum cel care s-a ocupat mai multe de partea contabila este cautat pe acasa si la munca pentru ca nu s-au platit darile la stat ;iar celalalt nu este de accord cu platitul darilor la stat.Ce ramane de facut in aceasta situatie?De ce doar unul dintre ei e cautat?Se poate vinde o firma cu datorii?
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
am auzit ca statul iti va da 25 % din taxa dar nu stiu cand si cum..
Am inmatriculat masina anul acesta,la inceputul lui ianuarie(am platit taxa din 2010).as vrea sa stiu cum imi pot recupera banuti sau cel putin o parte din ei.multumesc anticipat
Răspuns la discuția decontare chirie
acel apartament e destinat exclusiv locuitului celor doi administratori...Nu e si nu va fi niciodata sediu al sc....pur si simplu voiam sa stiu daca se pooate deconta chiria pentru ca e destul de mare,multumesc mult pentru ajutor
Este un apartament inchiriat,iar persoana care l-a inchiriat este si administatorul unei firme.Ar putea cumva sa deconteze chiria din incasarile societatii?multumesc anticipat
In ultimii 2 ani mama mea lucra doar vara si toamna,iar iarna si primavara era bagata in somaj..Acum este iarasi in somaj si as vrea sa stiu daca are dreptul la concediu de odihna..pe lunile lucrate in anul 2010,cel putin.Multumesc anticipat
Răspuns la discuția evaziune????????
eu stiu ca nu au voie sa puna sechestru pe apart. ci decat pe lucrurile ce sunt luate pe firma...dar ne pot baga la evaziune fiscala?
buna ziua.as dori sa ma lamuriti si pe mine putin. Am un SC iar in ultimul timp cei de la finante ne dau batai de cap.Mai intai au mers la intimidare ca,daca nu ne achitam datoriile catre stat o sa puna sechestru pe apartamentul unde este sediul social(intre sc si apart. exista un contract decomodat) ...apoi nu vor sa mai primeasca declaratiile ce trebuiesc depuse de catre orice SC si mai nou vor sa ne bage la evaziune fiscala..chiar au ei atatea drepturi???mentionez ca sediul social se afla intr-un oras mai mic iar cei de acolo de la finante numai asa lucreaza,cu amnintari..etc etc..Ce as putea sa fac,avand in vedere ca firma are datorii de 100 mil lei vechi...nu este o suma exagerata...