avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela Andrei

Activitate Mihaela Andrei

Răspuns la discuția Mai citeste cineva carti?
are perfecta dreptate domnul lichidator ... dar cel mai dureros ca cei mici .. copii nostri nu mai citesc sau nu mai stiu sa rasfoiasca o carte sa faca o compunere se cer la scoala rapid de astazi pana maine un referat de la o carte care nu se poate citi intr-o zi . Pentru generatia de astazi este cel mai dureros ca nu stiu nici scriitori romani si operele literare . Cand aud ca noi imprumutam carti si erau tinute in coperta pentru a nu le murdarii ... ciudat ... acum stau cartile si anticariatele pe strazi .. nu se uita sau cumpara nimeni ..
Răspuns la discuția concediu de criza
bilete prin sindicat , cele mai bune .. ieftin si ai inclus .. hrana si cazare . pot spune ca de 2 ani numai asa ma duc si este ff bine si convenabil
Răspuns la discuția uzucapiune ?
Din cate am inteles .. aveti un titlu de proprietate in el este trecut pamantu ( terenul ) din extravilan . Iar pentru a deschide un proces - uzucapiune - va duceti la primarie , solicitati o adeverinta in care sa fie mentionat de cand figureaza casa in registru rol , certificat fiscal cu valoarea impozabila , adresa de inaintare catre judecatorie si mai consultati un avocat .
In primul rand putere sa puteti trece peste si chiar daca tatal cere acest program cam acesta este tip si totusi stiu ca este greu ... dar lasati copilul pana la urma isi va da seama tatal de indatoririle pe care trebuie sa le aibe iar mai tarziu fetita daca va avea curajul necesar ii va spune daca vrea sa se mai duca sau nu . Tatalui nu puteti sa-i ingraditi acest drept de a vedea copilul cu toate ca are un comportament ... Daca nu va mentiona perioada cat timp in vacanta de la data de .. pana la data de ... este posibil instanta sa-i respinga actiunea .
Răspuns la discuția angajare absolventi
atunci cand ati depus dosarul nu ati primit un nr. de inregistrre ? reveniti cu o adresa oficiala cu referitoare la nr. de dosar sau poate sau pierdut pe la posta ( adresa nu ati modoficat-o ?)
Răspuns la discuția Problema de etica
doamna gabriela pintea spune la un moment dat ca , am '' nu ar avea contract de munca? cred ca nu este corect . parerea mea.. daca ati discuta fata in fata ( sau este sef in adevaratul sens al cuvantului ) sa va luati o marja sau ... sa fie ceva oficial , scris semnat si parafat ca nu d-voastra sa va ocupati de caz .succes
Răspuns la discuția poprire pe salar
apropo de executor .. am avut o traire asemanatoare ... a trimis domnul executor prin posta o adresa ca in data de 1 se intampla sa fiu executata. am studiat problema iar dar domnul executor nu a urmat pasii care trebuiau pentru o executare ba mai mult trebuia sa pletesc comisionul si deplasarea lui aproape 500 lei , drept pentru care am actionat in judecata , am atacat executarea si nu am mai dat nici banii pentru ca nu erau intrunite conditiile asa ca sfatul meu este sa nu va speriati si sa va documentati bine pentru ca sunt si anumite termene pentru a ataca hotararea lor a, executorilor / sa se tine-ti la curent
Răspuns la discuția poprire pe salar
sa ingelegem ca dumneavostra va aflati sau afat intr-un proces ? iar partea a actionat deja cu un executor ? In general institutiile actioneaza rapid sa faca poriri cad este vorba de un executor ( se sperie ) este posibil ca executorul sa nu fii urmat toti pasii sa fi facut totul rapid sa iasa banii . Ave-ti grija studiati problema bine ! Succes /
in primul rand pentru a beneficia de subventia A.P.I.A , trebuie sa - l cultivati , luati o adeverinta de la primarie , copie buletin , dar termenul pentru depunerea actelor la APIA ESTE 15 MAI ,terenul sa fie folosit iar daca ciobanul nu vrea sa paraseasca terenul de buna voie , atunci apelati si la primarie si politie , faceti o plangere scrisa la cele doua institutii
copilul purta alt nume de familie decat al dumneavostra , numai in cazul in care d-vostra luati numele tatalui la casatorie iar in urma divortului d-voastra revenea-ti la numele avut anterior de domnisoara , copilul purta numele de familie avut in certificatul de nastere . Dumneavoastra chiar divortata fiind aveati un nume de familie iar copilul altul . Mai sunt exceptii unde sotii sunt de acord chiar si dupa divort sa-si pastreze numele de familie asa cum l-au avut in certificatul de casatorie , Carte Identitate pentru a nu afecta copilul mai tarziu sau la scoala