Sunt angajata la o firma pe perioada determinata de 1 an de zile (data inregistrarii la ITM 4.11.2010) .Anul acesta as fi vrut sa raman insarcinata ,dar nu stiu cum sa fac , pentru a putea beneficia de concediu de crestere copil.
Mentionez ca anterior am avut tot contract pe perioada determinata 10.2009-09.2010 ,dupa am avut o luna pauza si apoi actualul contract cel de pe 4.11.2010.
Rog un raspuns sau o indrumare catre cineva abilitat in aceasta chestiune .
Multumesc.
Am si eu o problema .Am cumparat anul trecut o masina de la un prieten ,i-am dat banii pe ea ,insa nu am facut actele cu el (nici macar o chitanta de mana ).Problema este ca acum a murit si vreau sa stiu cum pot rezolva astfel incat sa pot trece masina pe numele meu.In urma lui a ramas o sotie si o fiica de 20 ani .Sotia trebuie sa fac succesiunea dupa el ,pentru a putea sa facem actele ? Multumesc .
Buna ziua,am si eu o intrebare .
Sunt angajata cu contract de munca perioada determinata ( de la 1.10.2009-30.09.2010 ) si as vrea sa stiu daca , in cazul, in care raman insarcinata pot avea aceleasi drepturi cu cei cu contract de munca perioada nedeterminata .
Mentionez ca anterior am lucrat la alta firma 1 an de zile,si am avut tot contract pe perioada determinata ( 1.09.2008-31.08.2009).
Buna,am platit o rezervare pentru un apartament dintr-un complex rezidential,Militari Residence .Intrebarea mea este urmatoare :cat este valabila aceasta rezervare.
Mentionez ca pe acea foaie nu este trecuta o data limita.Pasul urmator ar fi incheierea antecontractului si apoi mersul la banca pentru a obtine creditul,insa momentan ,eu si sotul meu am zis sa mai asteptam sa vedem evolutia euro-ului.Multumesc!
Sunt angajata la o societate, avand contract pe perioada determinata pe 1 an.Sunt angajata in locul unei persoane care e in concediu de crestere al copilului.Ea initial vroia sa stea 1 an,insa s-a razgandit si mai sta un an, mie propunandu-mi-se sa mai stau un an. Insa mi s-a spus ca fiind pe perioada determinata salariul nu se mai poate mari.As vrea sa stiu daca chiar asa e ,sau nu ...
Multumesc
Indiferent daca m-am angajat pe 01.09.08 si se termina contractul pe 31.08.09? Mentionez ca anul trecut am avut de Sarbatori libere 3 zile (29,30,31 decembrie).
Buna !Am si eu o intrebare :sunt angajata la o firma pe perioada determinata 1.09.08-31.08.09 in locul unei persoane care e in concediu de cresterere a copilului.Contractul imi expira in acest an si nu va mai fi reinnoit.As vrea sa stiu de cate zile pot beneficia in acest caz !
Buna !Am si eu o intrebare :sunt angajata la o firma pe perioada determinata 1.09.08-31.08.09 in locul unei persoane care e in concediu de cresterere a copilului.Contractul imi expira in acest an si nu va mai fi reinnoit.As vrea sa stiu de cate zile pot beneficia in acest caz !