avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitru Eddie

Activitate Dumitru Eddie

Răspuns la discuția PREAVIZUL
REVIN CU INTREBAREA 15 ZILE SAU 20 DE ZILE ????
Discuție PREAVIZUL
Buna ziua .... am si eu o nelamurire in ceea ce priveste preavizul in vederea concedierii din initiativa angajatorului. In contractul colectiv de munca avem 15 zile de preaviz ... in contractul de munca unic la nivel national conf art 74 sunt trecute 20 de zile lucratoare , cei de la itm spun 20 de zile , cei de la AJOFM constanta ne dau 15 zile . Nu mai inteleg nimik .... pana la urma care este perioada legala de preaviz pentru a putea beneficia de somaj ???#-o
Răspuns la discuția Reparatii auto cauzate de gropi
Am avut si eu dilema asta dupa ce mi-am rupt o roata la masina si am fost si eu sa intreb si raspunsul autoritatilor a fost in mare urmatorul : " trebuie sa faceti o plangere la noi ( primaria ) dupa care noi primaria trebuie sa ne judecam cu cel care se ocupa de bunastarea drumului si daca se constata ca el a fost de vina trebuie sa ne dati in judecata pentru a va recupera paguba dupa ce in prealabil a fost platita de dumneavoastra " si cand am auzit ceea ce am de facut .... am reparat masina pe banii mei si m-am lastat ca nu avea rost sa fac asa ceva ....asta am patit eu .... poate ca daca ai pile pe sus puse .... se rezolva mai repede dar .... ..
Răspuns la discuția Lichidarea in caz de somaj.
Daca a lucrat si 1,2 martie e posibil ca angajatorul sa predea statele de plata la itm la incheierea lunii , de exemplu la firma la care lucrez eu statele de plata se depun pentru luna in curs pana pe 25 ale lunii viitoare asa ca ... iti poate ridica cartea de munca posibil chiar si dupa 25 aprilie .... depinde de la firma la firma .
nu stiu .... si nici nu ne-am mai vazut de vreo 2 ani .... nu a plecat cu nici un program .... a plecat pe cont propriu .... din cate stiu eu .
Răspuns la discuția revisal 1.0.0
Nici op problema ..... ajut si eu cum pot si cu ceea ce pot . La revedere .
in Constanta facultatea Spiru Harret ... Are deja o casa si o masina , prietena lui a plecat si ea la el acum 3 ani .... merge mult mai bine decat era aici in Ro , acolo nu se lafaie in bani dar duce un trai decent ( in adevaratul sens al cuvantului ) .
Din cate stiu eu de la un coleg care a terminat dreptul la fel ca si mine .... si avand niste rude in Australia a ajuns pana akolo .... akum lucreaza pe domeniul de resurse umane dar a trebuit sa da niste teste si inca un an de completare a studiilor pentru a fi recunoscuta diploma de jurist acolo .... cam atat stiu si eu , mai mult de atat nu te pot ajuta .
Răspuns la discuția revisal 1.0.0
AM TRIMIS PE MAI REVISAL 1.0.0 PENTRU :
- ionromeo_87@yahoo.com ;
- roxana_cer@yahoo.com .
Răspuns la discuția revisal 1.0.0
BUNA ZIUA ..... DACA ATI PRIMIT REVISAL 1.0.0 AM SI EU RUGAMINTEA DACA IL PUTETZI TRIMITE SI PE ADRESA MEA DE MAIL d0ct0r_ice@yahoo.com . VA MULTUMESC ANTICIPAT !!!!