am primit condamnare in anul 1998 fapta a fost in 1996(eram minor),la decretul 328/1966,regim circulatie.
1luna si 15 zile art.35.alin1
3 luni art.36.alin1
1luna si 15 zile. art36.alin.3.
totodata in baza art1 din leg.137/1997,s-au constatat gratiate integral pedepsele.
Am facut reabilitare in anul 2004 ramasa definitiva.
De ce stau 3 zile s-a fac cazierul judiciar,ce pot face?nu s-au sters acele fapte?
Trebuie sa merg cu sentinta care atesta efectuarea reabilitarii la politie(caziere)?
in primul rand eu am act de proprietar pe baza de act vanzare cumparare.
motivul expus de catre tribunalul constanta este:terenul nu poate fi partajat deoarece nu se pot forma 2 loturi distincte astfel incat sa se asigure folosinta utila atat a terenului cat si a constructiilor astfel incat se impune mentinerea starii de indiviziune.
Lucru cee la fata locului nu este adevarat conform rapoartelor de expertiza casele sunt paralele sunt 2 iesiri separate.
Totodata s-a apreciat ca nu se poate realiza nici atribuirea intregului teren catre una dintre parti avand in vedere ca pe acest teren sunt edificate 2 constructii.
cum pot iesi din indiviziune fortata(stau la casa)?sunt proprietar pe 320 iar fratele pe 68 metri patrati insa i-mi foloseste terenul si a construit pe el fara autorizatie. Mentionez ca platesc la financiar 320 de metri insa eu nu folosesc decat 124 de metri restul fiind ocupati si folositi de frate.
eu detineam conform mostenirii 62m.fratele 62m iar restul pana la 326m mamei.eu am cumparat acest teren de la mama in 1976 iar in 1994 a venit de la consiliul local refolosinta terenului care fusese luat de catre stat,deci noului proprietar conform actului de vanzare cumparare din 1976 nu?
Buna ziua.Cum pot intra in posesia unui teren proprietate conform actului de vanzare cumparere din 1976 intravilant aferent constructiei atribuit de catre consiliul local al mun. constanta in temeiul prevederilor art.35 alin.2 din leg.nr.18/1991 a fondului funciar corobarate cu cele ale hot.guv. nr.730/1992 si a art.103 din leg.nr.69/1991 a admin.pub.loc. care este ocupat abuziv de catre altcineva.
de la financiar atunci in 2005 am platit doar impozitul pe masina care am vandut-o.dar nu am nici o decizie.Acolo am intrebat daca mai figurez cu masina si au spus ca nu mai apare pe numele meu masina la ei la financiar
am vandut o masina pe data de 06.06.2005,in aceasi zi am fost la financiar cu actul de vanzare-cumparare si am scos-o din evidenta mea.In 2008 ma trezesc cu o instiintare de la un executor silit ca am de platit o amenda (lipsa rovineta) cu data de 06.01.2006,ma duc cu contractul de vanzare cumparare la el,face copie si zice ca sa rezolvat,luna asta ma trezesc cu somatie de la financiar ca am de platit amenda din 2006.Am fost la ei la urmariri,si zice ca nu are ce sa face trebuie sa paltesc amenda.Ce sa fac.?
am vandut o masina pe data de 06.06.2005,in aceasi zi am fost la financiar cu actul de vanzare-cumparare si am scos-o din evidenta mea.In 2008 ma trezesc cu o instiintare de la un executor silit ca am de platit o amenda (lipsa rovineta) cu data de 06.01.2006,ma duc cu contractul de vanzare cumparare la el,face copie si zice ca sa rezolvat,luna asta ma trezesc cu somatie de la financiar ca am de platit amenda din 2006.Am fost la ei la urmariri,si zice ca nu are ce sa face trebuie sa paltesc amenda.Ce sa fac.?