avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate madi1206

Activitate madi1206

Răspuns la discuția Proprietar apartament
Multumesc mult pentru raspuns.

Asta inseamna ca la notar cand se face contractul v/c nu este necesara prezenta mamei, corect? Si nici numele ei nu va figura pe nicaieri in vre-un act? Vreau sa fiu sigura ca am inteles corect

Multumesc

Madalina
Buna ziua

Ma confrunt cu urmatoarea situatie si as dori, daca se poate, sa primesc un raspuns de la o persoana avizata. Va multumesc anticipat.

Doresc sa cumpar de la parintii mei un apartament prin Programul Prima Casa.
Apartamentul a fost cumparat de tatal meu anterior casatoriei prin credit CEC. Ulterior s-a casatorit si a platit timp de 20 ani ratele impreuna cu mama.
In actele de proprietate figureaza doar numele lui.
Intrebarea este: cand se va face contractul de vanzare-cumparare intre ei si mine, vanzatorul cine va fi? Doar tatal ( doar el figurand in acte ) sau si mama ( in calitate de sotie). Ea ce drepturi are asupra acestui bun?

Astept cu mare interes un raspuns.

Va multumesc

Madalina:)
Buna ziua!

Apartamentul unde locuiesc este al parintilor mei. Nu am nici un act de mostenire, nimic pe numele meu. Pot sa cumpar acest apartament prin programul Prima Casa? Este o problema daca fiica cumpara apartamentul de la parintii ei?

Multumesc pentru ajutor.
Madi
Buna ziua!

Ma poate ajuta cineva cu o informatie referitoarea la costul unei LICHIDARI JUDICIARE intocmite de un lichidator oficial pentru o asociatie non profit?

Doresc sa inchid o astfel de asociatie si as dori sa aflu cat m-ar costa si cum trebuie sa procedez.

Va multumesc!

Madalina =D>
Buna ziua!

Ma poate ajuta cineva cu informatii despre procedura si costurile lichidarii si /sau suspendarii unei asociatii non profit?

Va multumesc!

Madalina =D>
Buna ziua!

Daca o asociatie non-profit schimba toti cei trei membri fondatori, sediul social .... pentru asta este nevoie de un nou act constitutiv / statut sau doar de un act aditional la notar si apoi la judecatorie?

Va multumesc mult
Răspuns la discuția cont bancar ONG
Ok, va multumesc mult pentru ajutor.
Răspuns la discuția cont bancar ONG
Ok, multumesc.
Pana acum contabila care imi facea actele avea nevoie de extrasele de cont de la banca pentru a face bilantul. Daca eu inchid contul... nu este o problema?

Multumesc
Discuție cont bancar ONG
Buna ziua!

Pentru o asociatie non profit care nu mai are activitate dar pe care nu vreau sa o inchid, se poate sa inchid doar contul bancar pentru a nu mai plati comisioanele aiurea. Atunci cand ma duc sa depun bilantul la sfarsit de an, cum procedez?

Va multumesc mult!
Răspuns la discuția Vanzare asociatie non-profit
Va multumesc :love2: