Aparenta de drept nu mai conteaza pt domnii de la csm,noi ne-am inscris in anul cand era incidenta hg 916/2005 unde nu se specifica forma de studiu,deci normal ar fi sa fie valabila diploma....anul trecut acelasi CSM a dat dreptul absolventilor de spiru sa participe la concursul inm....anul asta ce s-o fi intamplat?
Dumnezeu stie!
Nu mai cred nimic din tot ce poate sa-mi spuna cineva de la universitate,ma gandeam ca e cineva care a "studiat" problema si are un raspuns in cunostinta de cauza.Nu-mi ramane altceva de facut dacat sa astept sa se pronunte justita in cazul asta.
Am inteles de curand ca pt cei de la ID exista o solutie data de catre Inalta Curte (in defavoarea lor) dar despre cei care au terminat la fr inca n u s-a hotarat nimic in justitie.
Buna ziua, am terminat la Spiru Brasov specializarea drept fr cu licenta in 2009 , inscrisa in 2006 si licentiata in 2009 cu 240 de credite asa cum cere legea . Este sau nu valabila adeverinta mea?
Multumesc celor care au amabilitatea de a-mi raspunde!
Stie cineva cand vor fi urmatoarele sesiuni de examene pt. traducatori la Ministerul Culturii?
Acum, dupa ce s-a anulat legea in privinta autorizarii celor care au obtinut deja atestatul mai este valabila obligativitatea retroversiunii la examen?