Buna ziua, sotul meu a avut un accident de circulatie in UK el a fost vinovat de producerea accidentului .
Problema este ca masina este inmatriculata in Romania si are asigurare valabila tot in Ro masina este pe teritoriul UK de 2 luni . In masina cealalta era o femeie care la prima impresie era cooperanta vorbea dar nu stiu mai multe detali ca nu a vrut sa vorbeasca cu sotul meu,nu a putut sa iasa din masina si au venit cei de la descarcerare
Va rog sa imi spuneti ce i se poate intampla sotului meu in acest caz
Problema mea este urmatoarea din luna 09 2011 lucrez la o societate ca si gestionar dar am fost angajata cu forme legale doar din luna ianuarie a acestui an in momentul angajarii nu mi s-a facut inventar cazul in care exista un minus in gestiune mie mi se poate imputa ceva
Buna ziua am o intrebare la un spital judetean astazi a fost un concurs pt ocuparea unor posturi la care eu nu am putut sa particip din cauza ca nu aveam drept de libera practica,dar am inteles ca persoanele care au luat nota peste sapte(7) in cazul in care vor mai fii scoase posturi la concurs acestea pot sa se angajeze direct fara a mai sustine examen Eu peste 1 luna pot obtine dreptul de libera practica sa as dori sa particip in viitor la concurs
Buna ziua verau sa va intreb ceva un doctor de medicina muncii mi-a dat inapt de numca din cauza caci am ciroza hepatica desi unde lucrez eu nu sunt conditii care sunt conta indicate in aceata boala Nu depun efort nu in mediu toxic etc Cum pot sa terc peste acest diagnostic de inpt i am aflat caci cineva vera acest post iar pe mine ma obliga sa imi iau concediu medical eu sunt bine si as dori sa muncesc iar ultimile mele analize pe care le-am facut au iesit foarte bine
Buna ziua vreau sa va intreb ceva lucrez de 30 de ani in aceasi institutie iar in urma cu trei luni am fost diagnosticat cu ciroza hepatica In total am avut 25 de zile de concediu medical in tot acesti ani In urma cu cateva zile am fost sunat de la inteprindere caci sunt inapt de munca si ca se solicita de catre medicul de inteprindere schimbarea locului de munca In cazul in care societatea nu imi gaseste un loc de munca corespunzator boli mele ce o sa se intample cu mine o sa fiu dat afara sau in somaj Eu am 52 de ani si am o vechime de aprope 30 de ani de munca lucrez la SC ELECTRICA SA Va multumesc mult