avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate mbetcan

Activitate mbetcan

Răspuns la discuția dosar accident auto
accidentul s-a produs pe 8 iunie 2008. noi am ajuns pe banda cealalta de circulatie unde a intrat in noi un taxi. taximetristul a avut nevoie de ingrijiri medicale, dar asa cum am spus am ajutat material taximetristul iar el a dat o declaratie ca nu se constituie parte civila in proces. dosarul a plecat la iml pentru o prima expertiza unde s-au dat peste 60zile de ingrijire, apoi s-a cerut o alta expertiza si de atunci ( aproximativ 2 ani ) nu mai stim nimic. practic nu am fost declarati vinovati in acest accident, dar vrem sa se termine odata iar sotul meu sa isi recupereze carnetul.
Daca in urma unui accident partile s-au inteles iar partea vatamata nu a depus plangere penala si nu se constituie parte civila in proces ( iar expertiza IML a iesit cu peste 60 de zile ingrijiri medicale ), vreau sa stiu daca in urma aprobarii Micii Reforme in Justitie se da NUP.
multumesc
Discuție bon fiscal
Mai pot fi decontate bonurile fiscale pana la 100 ron, fara factura fiscala? In conditii le in care s-a abrogat HG 831 si implicit ordonanta 1714?
Daca da, care este temeiul legal?
Mersi
Răspuns la discuția diurna
Multumesc pt raspuns. Ideea este ca aceste persoane au pretentia si pt decontarea diurnei pe ambele firme, in acelasi cuantum, pentru aceeasi zi, aceeasi locatie.
Răspuns la discuția diurna
Pe una din firme este angajat cu program normal, pe cealalta cu timp partial.
Discuție diurna
Se poate deconta diurna ptr un salariat care are contract de munca partial? Se pot face ordine de deplasare pentru
aceeasi locatie, aceeasi perioada, dar pe firme diferite?
Discuție Atributiile AGA
Care sunt atributiile AGA?
Răspuns la discuția autorizatie EORI
Multumesc mult pt raspuns.
Mihaela B
Răspuns la discuția autorizatie EORI
ok
Ce este aceasta autorizatie EORI? Cine trebuie sa o aiba? Comerciantii care nu fac export-import au nevoie de aceasta autorizatie EORI?