Ma numesc Cristian si am termen de judecata in 28.09.2009. ,atat eu cat si sotia avand calitatea de petenti S-ar putea sa trebuiasca sa plec urgent in strainatate. Ma poate reprezenta fiul meu major cu procura legalizata ?
bunicul meu doreste sa aloce in baza unui contract o suma de bani lunar pe durata studiilor universitare ale nepoatei sale. cum poate proceda astfel ca acest fapt sa poata fi raportat autoritatii fiscale?
in perioda 01.012007- 31.03.2009 am avut contract de administrare cu un srl la care eram si asociat. societatea intra in procedura de radiere, iar eu am avut declaratie de asigurare la casa de pensii. de la 01.04.2008 nu am putut plati contributia din declaratie . in prezent sunt in procedura de angajare cu o alta societate. cum pot recupera cartea de munca de la casa pentru a o putea depune la noul angajator avand in vedere ca apar ca debitoe la casa de pensii?
am un srl in brasov care in noile conditii fiscale nu mai poate functiona. am fost la onrc brsdov unde la informatii m-au repezit sustinand ca nu am ce cauta acolo fara o firma de avocatura specializata. este adevarat? nu pot sa-mi radiez firma personal in calitate de asociat si administrator ? mentionez ca suntem 2 asociati care am hotarat in scris aceasta radiere.