Pentru eliberarea acordului de fuctionare primaria imi cere cf recent , dar cu evidentierea camerei unde imi desfasor activitatea in acest cf. Am pfa acasa (coafor) intr-una din camere si mi se cere aceasta evidentiere in CF . Am proiect la primarie pentru schimb de destinatie, trebuie sa modific si CF-ul ? Care e baza legala ? (e costisitor si e posibil ca afacerea sa nu mearga, atunci platesc modificarea in cf dinnou?) Pentru plata impozitului se depune declaratia in care e mentionat ca spatiu nerezidential acel spatiu in care imi desfasor activitatea.
Totodata lucrez de 9 ani acolo cu acte in regula din moment ce in acei 9 ani am primit acordul de functionare...
Multumesc!
In registrul incasari plati pot atasa pentru o factura achitata online, din contul sotului , ordinul de plata emis ? Sau trebuie sa am neaparat chitanta de la firma respectiva (precizez, plata din contul sotului)
Buna ziua!
Referitor la OUG50 /2010 - in contractul initial incheiat cu banca nu era prevazuta o marja fixa a bancii ci doar dobanda variabila de 4.25%p.a. In actul aditional pentru a se alinia cerintelor OUG50 mi se comunica o dobanda in conformitatee cu OUG 50 d.p.d.v. al transparentei dar in care e inclusa o marja a bancii de 3.65% plus LIBOR CHF la3luni . E legala intoducerea marjei respective daca ea n-a existat pana acum? Daca da , e legal sa mi se impuna o anumita marja?
Multumesc!X-(
Sunt PFA cu norma de venit si platesc la CASS de la infiintare. Pentru luna iulie2010 am achitat CASS de doua ori : dupa legea veche dar si dupa noua ordonanta. Asa va fi si in continuare?
Multumesc.
Detin o casa si un teren care practic sunt alaturate dar se afle pe doua CF-uri diferite.Am construit (adaugat ) doua camere si un garaj pe terenul agricol intravilan (asa este in CF) ca extindere la casa veche care se afla pe celalalt CF . Pentru intabulare am apelat la un topograf , dar acesta mi-a spus ca mai intai sunt obligat sa unific cele doua terenuri si abia apoi face el evidentierea cladirii noi.Se poate face unificarea si intabularea impreuna sau trebuie facute separat?
Va multumesc!
Va multumesc, dar am o nelamurire: trebuie sa faca vreun topograf masuratori sau alte chestii?E nevoie sau nu de topograf care sa faca evidentierea?Mie asa mi s-a spus de la primarie!