avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate Marathon009

Activitate Marathon009

Răspuns la discuția ordonanta presedintiala
Orice ai face, atata timp cat nu ai facut singura copilul, tata este tot tata. In schimb ceea ce poti legal sa actionezi e schimbarea vizitelor si/sau orelor de vizita sau sa motivezi de ce tatal nu ar avea nevoie, de prea mult timp in prezenta minorului.
In rest succes !
Răspuns la discuția Probleme cu un vecin
Politia e sg. in massura sa-l calmeze dupa aplicarea a vreo 10-15 amenzi.
Dupa aceea...veti avea linsite.
Succes !
Răspuns la discuția Sfat proces Granituire
Exact. vizeaza tot calea de acces . Indiviziunea este definitiva si nu irevocabila si ma interesa daca granituirea se poate suspenda pana la o hot. irevocabila pt indiviziune
Răspuns la discuția Sfat proces Granituire
ma intereseaza strict suspendarea granituirii daca se poate pana la finalizarea ies. din indiviz.
Răspuns la discuția Sfat proces Granituire
Chiar nimeni nu ma poate lamuri ?
Răspuns la discuția Sfat proces Granituire
pai da...ia respins cererea la indiviziune dar am dreptul la recurs. Eu vreau sa fac recurs ca am interes la indiviziune. Ce pare aveti ? se poate suspenda granituirea ? si daca da cum suspend ?
Buna ziua. Am si eu o problema. Locuiesc cu un vecin in curte si suntem coprop. pe o alee de acces ( in acte e mentionate cale de acces si atat pe care eu o folosesc sa ies la soseaua principala prin fata casei lui). Acum 1 an m-a dat in judecata ca sa iesim din indiviziune iar instanta a respins cererea care este si acum in redactare la judecatoria Focsani. Recent, am primit o cerere de chemare in judecata de la vecin ca ma cheama in judecata pt. Granituire. Cum procedez ? Ma judec in ambele procese sau doar in 1 ? In care ma judec ? Multumesc frumos !
tipul acesta de actiune este imprescriptibila. ( adica dreptul de a cere asa ceva nu dispare niciodata)
Dar daca introduc cu rea credinta o cerere la instanta ( separat de recuperare suma) prin care mentionez ca X mi-a promis ca-mi vinde apartamentul dupa ce face succesiunea ? ( ma refer la timp doar sa pot scoate cert. grefa sa opresc vanzarea) ( in certif. va fii mentionata adresa imobilului cu care merg la CF si fac notarea ) Ce parere aveti totusi de treaba asta ?
Mentionez ca imobilul inca nu s-a vandut, dar probabil se va face vanzare peste 2-3 saptamani.