Orice ai face, atata timp cat nu ai facut singura copilul, tata este tot tata. In schimb ceea ce poti legal sa actionezi e schimbarea vizitelor si/sau orelor de vizita sau sa motivezi de ce tatal nu ar avea nevoie, de prea mult timp in prezenta minorului.
In rest succes !
Exact. vizeaza tot calea de acces . Indiviziunea este definitiva si nu irevocabila si ma interesa daca granituirea se poate suspenda pana la o hot. irevocabila pt indiviziune
pai da...ia respins cererea la indiviziune dar am dreptul la recurs. Eu vreau sa fac recurs ca am interes la indiviziune. Ce pare aveti ? se poate suspenda granituirea ? si daca da cum suspend ?
Buna ziua. Am si eu o problema. Locuiesc cu un vecin in curte si suntem coprop. pe o alee de acces ( in acte e mentionate cale de acces si atat pe care eu o folosesc sa ies la soseaua principala prin fata casei lui). Acum 1 an m-a dat in judecata ca sa iesim din indiviziune iar instanta a respins cererea care este si acum in redactare la judecatoria Focsani. Recent, am primit o cerere de chemare in judecata de la vecin ca ma cheama in judecata pt. Granituire. Cum procedez ? Ma judec in ambele procese sau doar in 1 ? In care ma judec ? Multumesc frumos !
Dar daca introduc cu rea credinta o cerere la instanta ( separat de recuperare suma) prin care mentionez ca X mi-a promis ca-mi vinde apartamentul dupa ce face succesiunea ? ( ma refer la timp doar sa pot scoate cert. grefa sa opresc vanzarea) ( in certif. va fii mentionata adresa imobilului cu care merg la CF si fac notarea ) Ce parere aveti totusi de treaba asta ?