avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate julyanaaxi

Activitate julyanaaxi

Buna ziua ,

Am primit recent o oferta sa ma angajez contabila cu jumatate de norma la o fundatie nonprofit,angajatori sunt din strainatate si doresc un raspuns de la mine inainte sa plece din Romania.
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cu ce acte trebui sa lucrez, care sunt procedurile ,la ce folosesc etc...Fundatia este o casa de copii ,cu 7 angajati .
Va rog dak puteti sa imi dati un raspuns cat mai repede si cu cat mai multa informatie care sa ma ajute ...imi doresc f mult sa accept acest job si sa ma pot descurca ....mai ales acum cand este f greu sa iti gasesti de munca .
Va multumesc anticipat !
Alina
Va multumesc pt raspuns.....Nu am datorii la firma .....eu am activitatea suspendata din 2006 ,dar acum cu noua taxa forfetata ma ingrijoreaza faptul ca sar putea sa fiu obligata sa platesc aceasta taxa chiar daca nu functionez ..de aceea ma gandeam sa o lichidez ......dar in cazul in care las firma asa cu activitatea suspendata,ma poate da statul in judecata ca sa platesc aceasta taxa forfetata daca nu am nici un profit ......?????
Multumesc
Buna ziua ,
Am si eu urgent de un sfat : am o firma care are activitatea suspendata din martie 2006 , am depus la fisc bilanturile ...pana in septembrie 2008 . am avut ceva probleme si nu am mai depus nimik la fisc pan ain prezent .Acum vreau sa stiu ce mi se poate intampla si ce pot face?Care ar fi o solutie mai rapida si mai eficienta .Daca las lucrurile asa si sunt data in judecata ce mi se poate intampla ?
Va rog frumos sa ma ajutati .Multumesc !
Alina
Răspuns la discuția desfiintare SRL
barta mihaela a scris:

115 . Prevederile art. 18 alin. (2) din Codul fiscal nu se aplica societatilor in inactivitate temporara inscrisa in registrul comertului, conform prevederilor art. 237 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. In situatia in care contribuabilii intra in inactivitate temporara in cursul anului, prevederile art. 18 alin. (2) se aplica pentru perioada cuprinsa intre inceputul anului si data cand societatea inregistreaza la oficiul registrului comertului cererea de inscriere de mentiuni.

Buna ,
Aceeiasi problema o am si eu ca domnul cu srl far aprofit ......eu am incetat activitatea si nu mai am profit din 2006 insa nu am desfinata frima ...si am depus actele la fisc an de an semestrial,anul acesta din martie nu am mai depus nimica la fisc ...intrebrea mea este ca sa ma lamuresc tebuie sa platesc acel impozit forfertat da sau nu? Va multumesc ?
am si eu o nelamurire,va rog sa ma ajutati :amm oi firma care din 2006 nu maifunctioneaza dar semestrial am depus actele la fisc ,anul acesta mia venit din nou actele ...dar din martie nu leam mai depus ...ce pot face ?ca am inteles ca acum trebuie sa platesc ceva taxe chiar dak nu am activitate si implicit profit.Ce ma sfatuiti sa fac sa o dizolv sa o declar faliment ...si unde ar trebui sa merg in aceste cazuri ?mentionez ca nu doresc sa platesc respectivele taxe din moment ce nu am activitate .Va multumesc !
Alina
Buna am o intrebare :Am fost ieri la ITM si am constatat ca de 2 ani de cand lucrez ,nu am inca carte de munca .......ce pot face in acest caz ? si daca imi puteti explica cu concediul de odihna platit ,cine il plateste si daca nu lam luat niciodat a in 2 ani ..ce pot face ? va rog sa ma lamuriti ca cei pt care lucrez imi spun doar ca nu au banii ca sa imi dea pe concediu