avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Activitate elena matei

Activitate elena matei

Răspuns la discuția CONTRACT VANZARE CUMPARARE
multumesc!
Buna ziua,
As vrea sa cumpar un apartament intr-un complex rezdenial ,am facut rezervarea intre mine si proprietar,urmeaza in noiembrie sa incheiem contractul ,dar mi-a dat un model de contract facut prin mandatar ,va rog sa-mi spuneti daca exista vreun risc daca fac contractul de vanzare cumparare prin mandatar(adica vanzatorul este reprezentat prin mandatar)


MULTUMESC!
Răspuns la discuția Cumparare garsoniera
multumesc!
Buna ziua,
Vreau sa cumpar o garsoniera de la o persoana fizica ,in garsoniera acum nu sta proprietarul .,sta unchiul proprietarei de drept,va rog sa-mi spuneti daca intre proprietara si unchiul ei poate exista vre-un act prin care dupa cumpararea garsonierei sa nu il pot evacua pe unchi din imobil?cum pot afla asta?
Răspuns la discuția mostenire
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:Bunici mei au decedat in urma cu multi ani ,in urma lor a ramas casa unde au locuit,dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea,ei aveau sapte copii,printre care si tatal meu,care a locuit cu ei in casa,dintre acesti 7 copii nu m-ai traieste decat unul.Tatal meu a decedat si el,in viata a ramas doar mama.Eu as vrea sa deschid succesiunea.As dori sa-mi spuneti care sunt pasi de urmat in aceasta situatie si ce drept as avea eu.

Multumesc!
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie:Sotul meu a mostenit o proprietate inainte de casatorie,tot inainte de casatorie a contractat doua credite bancare,plata creditelor se face in timpul casatoriei.Va rog,sa-mi spune-ti daca potrivit noului cod civil poate sa-mi "de-a" mie jumatate din proprietatea mostenita.

Multumesc!
Buna ziua,
Referitor la subiectul de mai sus,nu am inteles,conform noului cod civil se poate incheia act de vanzare cumparare intre soti?
Răspuns la discuția Schimb casa cu apartament
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:sotul meu a mostenit inainte de casatorie 3/4 din casa in care locuim.el a facut cu un an inainte de casatorie un credit de 10000 euro pentru imbunatatirea casei.Acum daca ne-am casatorit rata la banca o platim din banii comuni.ce acte trebuie sa facem pentru a avea si eu dreptul la proprietatea lui?
Multumesc!
Răspuns la discuția succesiune
elena matei a scris:

Buna ziua,
Va rog daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:Sotul meu detine 3/4 dintr-o casa mostenita inainte de casatorie,va rog, sa-mi spuneti cum putem face sa am si eu dreptul la acea proprietate.

Multumesc!
Răspuns la discuția succesiune
Buna ziua,
Va rog daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:Sotul meu detine 3/4 dintr-o casa,ce acte trebuiesc facute pentru a avea si eu dreptul la proprietatea detinuta de el?

Multumesc!