avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate Monickutzssa

Activitate Monickutzssa

Discuție urgent!
buna ziua!
am o problema as putea sa zic una mare..
am cumparat un apartament intr-un bloc nou ... numai ca dupa cumpararea am sesizat ca nu avem contuar separt la lumina.. ci unul comun pentru toate apartamentele 5 la numar plus 2 spatii comerciale.. as dori sa stiu daca este o lege prin care vanzatorul (domnul care a facut blocul ) poate fi obligat sa puna contuare separate la lumina fiecarui locatar exact cum au toti romanii in caselor lor.cum se poate proceda in cazul asta.
Multumesc mult..
buna ziua!
am si eu o mica problema.. am vazut ca pentru a avea autorizatie trebuie sa locuiesti la domiciliu din buletin numai ca eu nu stau la domiciliul de pe buletin .. si stau in chirie cu viitorul sot, problema e ca, contractul de chierie e pe numele lui , nu pe al meu .. cum procedez in cazul asta. se mai poate face un Pfa?
Răspuns la discuția taxe pe venit din Irlanda
Buna ziua!
scuze deranjul dar am si eu o problema asemanatoare ...
eu lucrez pentru o firma din Olanda si primesc banutii prin transfer bancar .. ar trebui sa platesc un impozit sau asta e problema firmei unde lucrez?din cate stiam un venit trebui declarat daca ai pest 9990 euro lunar, pentru nu a avea probleme cu fiscul .. sau am fost informata gresit?
Multumesc frumos
Răspuns la discuția bani in cont
buna ziua! ma scuzati de deranj dar am si eu o mica problema..eu colaborez cu o firma din olanda si primesc lunar pe contul de euro un salariu pentru servicicilep care le fac.. ar trebui sa declar veniturile de pe contul respectiv ? sau nu ?sunt in jur la 300 euro lunar .
Multumesc frumos!
Monica
Răspuns la discuția unde depun actele pt.somaj?
Buan ziua@
Scuzati deranjul dar as dori sa stiu si eu cate cave daca se poate:
1)am terminat facultatea in iulie dar am ramas restantiera si licenta o dau in februrie.. se poate sa`mi depund actele de somaj in februarie dupa licenta daca nu gasesc un loc d emunca?
2)eu sutn din navodari dar locuiesc in constanta ( fara vize de flotant) cuma s putea sa fac pentru ca somajul sa-mi ajunga in constant sau s epoat sa-l ridi ceu din navodari personel de la un sediu ?nua s dori sa vine pe adresa din Navodari
Multumesc frumos!
Monica
deci nu se lasa cu amenda sau ceva de genu asta pentru latrat? Multumesc frumos pentru raspunsuri
O zi buna!
Am si eu o problema daca pot sa`i zic asa... 2 vecini au o problema cu cainele meu .. am un catel mik, de fapt e un teckel are 2 ani ..si mai latra din cand in cand , asta numai knd nu sunt acasa (latra 5 minute si apoi tace) .. iar vecinii imi sar in caP de fiecare data..eu ma intreb daca atunci cand latra cainele afara sau o pisica miorlaie ce mai zic?.. as dori sa stiu ce se poate face impotriva mea.. daca pot lua amenda sau daca este vreo lege unde se pevede ca animalu are voie de latre de la orele x la orele y .. Nu cred ca e asa de deranjabil cainele dar sunt 2 batranei care exagereaza foarte mult , problema e sa nu ma trezesc cu vreo amenda ..sa stiu si eu ce trebuie sa fac sa evit...
Multumesc mult..