avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate danylory2003

Activitate danylory2003

Stiu ca ei vor sa imi gaseasca motiv ca sa ma concedieze.Daca eu nu am fost anuntat ca trebuie sa ma intorc la munca,credeti ca vor sa ma dea afara prin absent nemotivat? Nu e normal ca in DECIZIA DE INCETARE A SUSPENDARII C.I.M ,sa mi se aduca la cunostinta si rezultatele acestei cercetari?
De ce nu coincid datele inceperii suspendarii c.i.m?
Va multumesc anticipat
Buna ziua,
Am si eu o problema si de aceea am rugamintea sa ma ajutati.
In data de 12.09.2013 am primit o decizie de SUSPENDARE A CONTRACTULUI DE MUNCA in vederea cercetarii disciplinare (art.52,alin.1,lit.a).Pe data de 04.10.2013 primesc o decizie de INCETARE A SUSPENDARII A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA precizand ca suspendarea a fost dispusa pe perioada de 17 zile calendaristice incepand cu data de 18.09.2013 si pana la data de 04.10.2013.Ce nu inteleg este,de ce prima data scrie ca suspendarea contractului de munca incepe pe 12.09,dupa care zice ca pe 18.09.Daca a incetat suspendarea contractului de munca,ce trebuie sa fac eu? Trebuie sa ma intorc la munca sau astept sa primesc o alta instiintare acasa? Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Pensie alimentara
danylory2003 a scris:

Tatal copilului lucreaza legal in Italia de 5 ani.Stiu adresa unde sta,dar nu am detalii de locul de munca.As vrea sa il dau in judecata pentru pensie alimentara(la momentul actual plateste lunar o pensie de 90 ron ,destul de putin pentru nevoile copilului).Cum as putea afla unde lucreaza si ce salar are?Multumesc anticipat pentru raspuns
Tatal copilului lucreaza legal in Italia de 5 ani.Stiu adresa unde sta,dar nu am detalii de locul de munca.As vrea sa il dau in judecata pentru pensie alimentara(la momentul actual plateste lunar o pensie de 90 ron ,destul de putin pentru nevoile copilului).Cum as putea afla unde lucreaza si ce salar are?Multumesc anticipat pentru raspuns
Buna-ziua,anul trecut mi-am achizitionat o masina(mentionez ca sunt o persoana cu handicap locomotor cu gradul 1)masina nu este adaptata pentru mine si am imputernicit pe un cumnat de al meu sa o conduca(masina este pe numele meu)..ceea ce vreau sa stiu este daca sunt scutit de impozit..aceiasi problema o am si cu apartamentul in care locuiesc,propietarul fiind mama mea care totodata este si insotitorul meu de drept,vreau sa stiu daca e scutita de impozit pe cladire(am aflat ca anumite persoane cu aceiasi situatie ca a mea sunt scutiti iar mie la primarie mi-au zis ca nu sunt scutit si ca trebuie sa platesc....multumesc anticipat pentru raspuns
Răspuns la discuția acte nastere
nu conteaza ca copilul o sa aiba certificat de nastere italian?,presupun ca trebuie doar legalizat....in termen de cate zile trebuiesc depuse actele?
Discuție acte nastere
buna,sunt insarcinata in 6 luni si as vrea sa plec la sotul meu in italia.Am lucrat in tara cu carte de munca ,stau acasa in concediu de risc maternal.Daca as vrea sa nasc in italia mai pot beneficia de alocatia de intretinere a copilului daca ma intorc in tara dupa nastere si fac actele? eu mai beneficiez de cei 85%din salar dupa nastere daca nasc afara?multumesc pt. timpul acordat
Discuție risc de sarcina
buna! am si eu o prb..as vrea sa stiu daca eu lucrez de 9 luni la o firma si sunt insarcinata in a 4 a luna,de saptamana asta stau acasa in concediu de risc de sarcina ,mai beneficiez de cei 2 ani de ingrijire a copilului ne platind cele 12 luni de cotizatie...? multumesc anticipat pt raspuns
Răspuns la discuția somaj
in leg documentele ce trebuiesc completate in tara respectiva ,eu din august anul trecut sunt acasa si nu cred ca este posibil sa fac un drum pana acolo sa completez acte,nu se pot face in tara? mentionez ca din tara respectiva am contractul de munca incheiat cu angajatoul,fluturasele de salar si CUD(adeverinta de venit pe anul 2008)
Multumesc anticipat pentru raspuns
Răspuns la discuția somaj
in leg documentele ce trebuiesc completate in tara respectiva ,eu din august anul trecut sunt acasa si nu cred ca este posibil sa fac un drum pana acolo sa completez acte,nu se pot face in tara? mentionez ca din tara respectiva am contractul de munca incheiat cu angajatoul,fluturasele de salar si CUD(adeverinta de venit pe anul 2008)
Multumesc anticipat pentru raspuns