avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Activitate flo1982

Activitate flo1982

Dacă ne poate ajuta si pe noi cineva pentru un credit, chiar si contra cost. Soțul meu lucrează de aprox 5 ani pe platforma , angajat la o soc din Dubai ( nu se emit fise fiscale) de un an le a făcut si carnet de marinar dar nu toate plecarile sunt pe mare deci nu sunt trecute toate plecarile in crnet. Am vrut sa obtinem un credit între 10.000 de euro pentru un teren sau 50000 pentu o casa, nicidecum nu s a putut, cereau ori fisa fiscală ori alte bănci cereau 2 ani pe carnetul de marinar. Dacă cineva dintre d-voastra știe cum putem reuși va rog sa ne ajutati. Avem toate contractele de pana acum . Va multumim frumos.
maxim 1 km am vrut sa zic
primarul comunei agigea a dat o hotarare locala , sa donam in folosul comunitatii cu act notarial fara a cere despagubiri, 10 m din terenuri intravilane pt a face o sosea ce va tine maxim 10 km. ideea e ca eu nu vreau sa cedez dar ma lovesc de lucrul acesta fiind specificat in certificatul de urbanism pentru constructie locuinta. nefiind PUZ-ul facut eu trebuie sa l fac tinand cont de conditiile din certificatul de urbanism. intrebarea mea este: in cazul in care fac acest puz cu , conditiile din C.U dupa aceea sunt obligata sa cedez partea aceasta de 10 m? adica mai pot face ceva apoi? deoarece eu merg cu actele acestea , as dorii sa merg, pana la autorizatia de constructie, iar in cazul in care nu mi se da, sa dau aceasta primarie in judecata.

va multumesc pentru ajutor
Discuție aviz raja
buna dimineata,
in cazul in care am scos toate avizele pentru construire locuinta, respectiv lumina, mediu, romtelecom, iar cel de la apa mi a iesit negativ, am fost sa schimb schita pt a lasa intre viitoarea constructie si teava de apa 10 m, acum schita veche fiind pe celelalte avize + certificatul de urbanism trebuie schimbate toate actele cu schita aceasta noua? RAJA nu mi accepta aceasta schita daca nu este in certificatul de urbanism. in cazul acesta spuneti-mi si mie ce am de facut, daca pot face ceva fara sa schimb iar toate avizele
Discuție Expropriere
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu legea exproprierii sau sa ma lamuriti daca, primarul comunei unde am un teren intravilan, a dat o hotarare a consiliului local, sa donam cu act autentic catre comuna 10 m din teren pentru a face o sosea ce va tine aproximatix 1 km ( cel mult ). Sunt obligata sa cedez fara a fi despagubita in nici un fel??? in hotarare se specifica , ca nu voi fi despagubita si sunt obligata sa cedez altfel nu-mi da autorizatie de constructie.

Va multumesc
Răspuns la discuția PUZ la teren intravilan
Ne-au cerut sa donam, fara a ne despagubii cu nimic. ne-ar putea obliga cumva? Putem obtine PUZ-ul acesta acum , iar apoi sa se discute si de aceasta "donatie" In cazul in care cedez acesti 10 m eu raman cu 264 mp.
Multumesc din nou.
Răspuns la discuția PUZ la teren intravilan
Asta se va intampla inainte de a-mi da PUZ-ul sau dupa? Deoarece "primaria" m-a asigurat ca n am sa primesc nimic, adica nu ma va despagubi. Pe mine momentan ma intereseaza sa incep proiectul pt casa.
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu PUZ-ul la un teren intravilan. Cei de la primarie nu-mi acorda PUZ-ul pentru a porni un proiect de casa, pana nu cedez 10 m din fata terenului pentru o sosea, fata in fata ar venii cu soseaua nationala de 12 m. Este posibibil?
Va multumesc frumos.
Daca as fi terminat dreptul as fi citit direct legile pe net si mai ales le-as fi inteles. Din pacate am terminat limbi straine, iar dreptul este "o limba" prea noua pt. mine. Multumesc frumos oricum.
Si eu sunt exact in aceeasi situatie. De la ultimul loc de munca am data de 10.07 iar dosarul de somaj este depus cu data de 28.08. Ma pot incadra?