avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate elizabeth74

Activitate elizabeth74

Discuție plan de paza
Buna ziua !
Asi dori sa aflu mai mult despre planul de paza. Am un depozit de material lemnos,
unde ma ocup si de comercializare lemn de foc si lemn ptr. constructii. Am doi angajati . Intrebarea este sunt obligat sa angajezi firma de securitate sau sa fie dotat
depozitul cu camere de luat vederi. Va multumesc anticipat !
Buna ziua,
Am citit noile reguli de inregistrare ca platitor de TVA, In care scrie ca legea nu se aplica pentru firmele vechi. Asi dori sa stiu ce inseamna asta.!? Firma mea functioneaza ca neplatitor de TVA de doi ani, acuma asi dori sa trec la platitor de TVA, asta inseamna ca TREBUIE sau NU sa trec prin tot circul asta!?
Va multumesc anticipat !
Am discutat cu un avocat si am inteles ca taxa este 1000 ron , nu stiu daca sa referit la taxa contestatiei sau la onorariu !? Firma nu are inca nici un angajat .Eu sunt admistratorul firmei si eu ma ocup de afacere. Reclamantul a declarat ca a lucrat citeva luni de zile , exact in perioada respectiva a fost in perioada de somaj.
Cum reactioneaza ITM ul la contestatiile acestea ?
Am fost amendat de ITM , in urma unei reclamatii facute de un individ precum ca a prestat servicii fara acte la firma noastra . Asi dori sa contest procesul verbal.
Intrebarea mea este cat ma costa contestatia? Se calculeaza in 15 zile lucratoare?
Va multumesc anticipat !
Buna Ziua !
Nu sunt platitor de TVA , dar fac livrari intracomunitare , si eu trebiue sa ma inscriu
în Registrul operatorilor intracomunitari?
Multumesc .
Discuție MBI ce este?
Salut !
Este cineva care sa -mi dea cateva informatii despre MBI ? Ce este cu MBI ul asta ?
Răspuns la discuția administrator
Multumesc , dar firma nu se ocupa cu produse alimentare .
Discuție administrator
Buna Ziua !
Sunt asociat unic al unei SRL.As-dori sa angajez un administrator.
Intrebarea mea este : dupa ce am angajat un administrator cine raspunde de activitatea firmei eu sau administratorul?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Obligatii de raportare
La facturare m-am referit. Eu neplatitor de tva facturez unui cumparator la fel neplatitor de tva. E Ok.? E posibil?
Multumesc frumos!
Buna Ziua !
Am un SRL neplatitor de TVA . Se ocupa de livrari intracomunitare . Intrbarea mea este:
1. Care sunt obligatiile de raportare ptr. liv comunitare ?
2. Cum se procedeaza daca si cumparatorul este neplatitor de TVA?
Astept raspunsul dvs. Va multumesc anticipat !