avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1893 soluții astăzi
Forum Activitate Av. Apostol

Activitate Av. Apostol

Da. interesanta speta. ar trebui sa apelati la serviciile unui avocat pentru a putea formula un probatoriu in cauza.se ridica multe semne de intrebare in legatura cu situatia de fapt. daca lucrurile s-au intamplat asa, ar trebui sa se retina, cel mult, culpa comuna (atat a victimei cat si a conducatorului). intr-adevar nu este o situatie care sa ceara retinerea turcului sau arestarea lui insa dosar penal pentru ucidere din culpa cu siguranta, bineinteles acest dosar fiind urmat de consecinte destul de grave pt el(o pedeapsa cu inchisoarea, anularea permisului de conducere...)
Răspuns la discuția INSOLVENTA~~lipsa administrator
Lichidatorul va individualiza bunurile si va trece la executarea creantei. daca sunteti creditor chirografar, este o problema intrucat debitele garantate au prioritate.
Răspuns la discuția INSOLVENTA~~lipsa administrator
Instanta are obligatia sa puna in vedere lichidatorului sa faca demersuri la politie pentru gasirea ad-torului pt ca acesta sa predea toate actele contabile.daca nu il gaseste, se va face adresa la ad-tia finanicara pentru emiterea tuturor actelor contabile, desi acestea pot fi insuficiente.
Răspuns la discuția Carte de munca tinuta de stat ?
1. NU
2. DA
Răspuns la discuția Recuperare investitii
in functie de data trecuta pe chitanta de 4000 RON, va puteti recupera aceasta suma. daca au trecut mai mult de trei ani de la data investitiei, dreptul d-voastra la actiune s-a prescris.
Răspuns la discuția EXECUTARE SILITA
actul de la notariat reprezinta titlu executoriu. verificati sa nu fi trecut mai mult de trei ani (ex. trei ani si o zi) pt ca in acest caz, datoria s-a prescris. Cand s-a facut actul la notariat si cand l-a pus in executare?
Răspuns la discuția EXECUTARE SILITA
poate face contestatie la executare numai in cazul in care exista macar un inceput de dovada scrisa (macar o chitanta de restituire a sumei), martori....ceva.... CAM GREU....
Răspuns la discuția Permis suspendat -cumul de puncte
Intr-adevar, la acea data nu aveati nevoie insa acum ca a intervenit aceasta problema, trebuie sa scoateti certificat de grefa. il puteti solicita in orice etapa procesuala in care va aflati.
Răspuns la discuția Permis suspendat -cumul de puncte
Puteti angaja un avocat din zona care sa se ocupe de toata aceasta procedura insa numai ca trebuie sa aiba o delegatie avocatiala in acest sens. mult succes.
Răspuns la discuția Permis suspendat -cumul de puncte
Trebuie sa mergeti la instanta competenta a solutiona plangerea contraventionala inaintata de catre dumneavoastra si sa solicitati eliberarea unui certificat de grefa din care sa rezulte ca ati atacat in instanta procesul verbal prin care s-a luat masura penalizarii cu 6 puncte. cu acel certificat de grefa mergeti la politie iar cei de acolo vor constata ca aceste puncte nu pot fi luate in considerare pana in momentul in care solutia instantei ramane definitiva si irevocabila.