avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Activitate corina30tg

Activitate corina30tg

Răspuns la discuția Nelamurire problema medicala
solicitalti o reverificare a inregistrarilor EKG. Exista 2 posibilitati: sau este EKG-ul altei persoane, sau programarea aparatului este facuta gresit, existand o decalare de 2 ore in softul aparatului.
Buna ziua. Situatia este urmatoarea: lucrez intr-un spital, deci inclusiv sambata si duminica, 3 ture.Programul a fost urmatorul: luni si marti tura 1, miercuri, joi libera, vineri, sambata si duminica urma tura 3 si apoi concediu de odihna 5 zile. Vineri dimineata fac o entorsa si mi se da concediu medical 3 zile, adica pt vineri, sambata si duminica. Mi se transmite ulterior ca, deoarece sambata si duminica nu se plateste CM, s-a modificat graficul de lucru astfel incat sa am liber sambata si duminica, ca s-a luat in considerare doar ziua de vineri pentru CM, si mi s-au luat alte 2 zile libere de dupa concediul de odihna in care sa recuperez zilele de sambata si duminica pt care am avut concediu medical:((. Este corect ?
Răspuns la discuția salariu dupa cic
Multumesc pentru raspuns. Ai gasit cumva si valorile minime si maxime ale salariilor din sanatate din acest moment? As dori sa stiu sigur la ce sa ma astept, pentru ca cei de la resurse umane de la spital imi dau doar raspunsuri evazive. Iar in cazul incadrarii initiale pe salariul minim, dupa ce perioada se poate face actualizarea acestuia?
Mentionez ca sunt asistent medical principal cu postliceala si lucrez din 1995.
Lucrez ca asistenta medicala intr-un spital. Luna viitoare reincep serviciul dupa CIC si as dori sa stiu exact care sunt legile care reglementeaza stabilirea salariului, pentru ca stiu ca in termen de 15 zile de la reluarea activitatii trebuie sa dau o testare, iar in cazul promovarii acesteia salariul se va stabili corespunzator cu luarea in considerare a perioadei de suspendare ca vechime in specialitate. Problema e ca stiu de colege care au luat testarea si totusi nu au fost incadrate cu salariul actualizat asemanator colegelor care nu au avut intrerupere.
Discuție convocare AGA
Cum trebuie formulata o scrisoare oficiala de convocare AGA a unui SRL cu 3 asociati, unul fiind si administrator, avand ca subiecte de discutie demisia din functie a administratorului si solicitarea sa ca si asociat sa se aleaga intre inchiderea firmei sau cesionarea partilor sale sociale catre ceilalti 2 asociati, avand ca scop final retragerea completa a acestuia din firma?
multumesc pentru raspuns. Se poate ca in acelasi timp sa renunte la functia de administrator si apoi printr-o hotarare judecatoreasca sa renunte de bunavoie la cota parte de actiuni in favoarea celorlalti doi, deci el sa se retraga definitiv din firma , aceata ramanand in functie cu ceilalti actionari, fara sa fie necasara prezenta sau acceptul acestora?
Acum 2 ani sotul meu a infiintat un SRL impreuna cu alti 2 asociati, avand fiecare parti egale, iar el a fost numit administrator. Din anumite motive, firma nu a avut niciodata activitate, intre timp unul din asociati a plecat din tara si nu se stie nimic de el, pe celalalt nu il intereseaza si nu mai raspunde nici la telefon. Sotul meu a incercat sa ii adune sa inchida firma, dar nu a reusit. A depus la timp declaratiile la fisc ca firma nu are activitate. Cum poate sa renunte definitiv atat la calitatea de administrator cat si la cea de asociat, fara nici o pretentie, daca ceilalti doi actionari nu sunt prezenti?