buna ziua. am si eu o problema:am lucrat cu contract de 8 ore, timp de 2 ani la o firma pana in august 2010, cand am plecat cu acordul partilor. Din 26 august 2010 mai am un contract de 2 ore la o alta firma. acum aceasta firma ma da in somaj,dar imi spune ca la 2 ore nu se completeaza anexa 14, ca imi face doar decizia de somaj si anexa 14 sa mi-o dea cei la care am lucrat cu 8 ore pe o perioada de 1 an....asa se procedeaza???
multumesc frumos
buna ziua. se poate incheia un contract de colaborare/contract civil de prestari servicii, retroactiv????intre un cabinet medical si un asistent medical????
se depune revisalul pe 05.05, se face contractul cu 06.05, iar in termen de 20 zile de la data de 06.05 trebuie inreg contractul la ITM... contractul trebuie sa existe fizic, sa fie semnat si de angajat si de salariat in eventualitatea venirii unui control ITM
buna ziua. cum se procedeza atunci cand se vrea inchiderea unei firme??? o firma cu 250 salariati se vrea sa fie inchisa de la 01.06. cum se procedeaza cu salariatii???cum li se incheie contractele de munca, cu ce art. din codul muncii???cate zile trebuie sa se stea in preaviz?? trebuie sa li se dea somaj??
cum se procedeaza?? va rog lamuriti-ma si pe mine...va multumesc din suflet.
cu ce art. se desface un contract de munca daca persoana vine si isi da demisia dupa 10 zile de absenta, dar nu a stat in preaviz????
nu este obligata sa se angajeze tot de unde a plecat in crestere copil, nu????oricum firma aia nu mai exista..............ea vrea sa se angajeze in alta parte...
buna ziua. am si eu o intrebare: am o fosta salariata care este in crestere copil de 1 an si 2 luni. azi a venit sa intrerupa suspendarea contractului pentru a intra sotul ei in crestere copil, iar ea vrea sa se angajeze la alta societate....ce fac???in afara de incetarea suspendarii contractului si incetarea contractului mai trebuie si altceva???este obligata sa vina tot la vechiul serv???
multumesc pt raspunsuri...se pensioneaza cu grd 3 , dar nu mai vrea sa vina la serviciu..este vreo pr in acest caz????
buna ziua. am si eu o intrebare: cum tb sa procedez eu ca angajator atunci cand o salariata vine cu decizie de pensionare pt incapacitate de munca????pt a-si ridica cartea de munca de la itm tb sa duc eu, ca angajator, vreo decizie????
nu, nu ai voie sa ai 2 contracte cu norma intreaga
se face unul cu norma intreaga de 8 ore /zi si unul cu 2 sau 4 ore/zi