avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate Razvanis

Activitate Razvanis

Răspuns la discuția inmatriculare auto germania
si eu sunt in aceiasi situatie, ce documente sunt necesare sin ce facilitati avem ca si asociatie?
Răspuns la discuția declaratie
alte idei ? :(
Sau se poate obtine aceasta declaratie prin Skype de la un notar ( nu stiu la ce sa ma mai gandesc, este foarte important sa depun acesta declaratie).
Ideea e ca sunt in America si sunt foarte departe de ambasada sau de un consulat. Daca gasesc un notar roman aici, declaratia data in fata acestuia o sa fie recunoscuta in Romania ?
Aceasta declaratie imi este necesara pentru actualizarea unui dosar in vederea acordarii unei locuinte .
Discuție declaratie
Buna ziua !
Am o intrebare pt dumneavoastra, situatia mea este urmatoarea , am nevoie de o "DECLARATIE DIN CARE SA REZULTE CA NU DETIN SI NU AM DETINUT O ALTA LOCUINTA IN PROPRIETATE SI/SAU SA NU FIE BENEFICIARII UNEI ALTE LOCUINTE CU CHIRIE, PROPRIETATE DE STAT, PROPRIETATE A UNITATII ADMINISTRATIVTERITORIALE SAU A UNITATII IN CARE ISI DESFASOARA ACTIVITATEA, IN MUNICIPIUL PLOIESTI .
Problema este ca sunt plecat din tara si termenul limita este 31 ianuarie.
Pot obtine acesta declaratie in situatia mea ?

O zi excelenta!
Razvan Istrate
Salutare !
Trebuie sa deschidem un cont bancar pt un ONG si inca nu suntem siguri la ce banca.Din experienta voastra va rog sa imi recomandati care banca ar fi cea mai indicata, in primul rand din punct de vedere al comisioanelor de administrare si al altor taxe.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Acte necesare infiintare ONG
Salutare!
Am o nelamurire: dosarul pt judecatorie trebuie sa contina statutul si actul constitutiv in 2 ex originale si 6 copii.Acum vreau sa stiu dc copiile trebuie sa fie legalizate sau nu.Va multumesc!
Răspuns la discuția sediu asociatie - avize
DA!? De ce ? Tot pe acest forum se spune ca nu sunt obligatorii ! Legea spune ca nu este necesara ! Dar practica??
Ii intreb pe cei care au trecut pein procesul de infiintare a unei asociatii.
Răspuns la discuția Donatie autoturism
Va multumnesc pentru raspuns, posed o masina care nu e inmatriculata in RO si pe aceasta vroiam sa o donez, este adevarat ca in cazul donatiei respective nu se va mai platii taxa de prima inmatriculare?
Va multumesc anticipat!