avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters91950

Activitate ContSters91950

Multumesc, dar ce temei legal voi invoca in referatul pe care il voi intocmi?
Spuneti-mi va rog pentru un autoturism care a fost evaluat la 300 ron(3 mil de lei vechi) ,mai e cazul sa organizam licitatie pentru a-l valorifica? Practic este limpede ca nu o sa vina nimeni pentru ca autoturismul nu mai are decat o parte din componente pe el, de fapt costurile generate de organizarea licitatiei ajung la valoarea de evaluare a autoturismului,deci....Ce putem face?Mentionez ca suntem INSTITUTIE PUBLICA. Cea mai simpla metoda ar fi sa il valorificam ducandu-l la fier vechi, dar avem voie sa facem acest lucru? Daca da, care este temeiul legal?
Răspuns la discuția Caiet de sarcini (licitatie)
scrieti, va rog, adresa la care va pot trimite un model de Caiet de sarcini
Am nevoie de reglementarile cu privire la pasul de licitatie, in cadrul licitatiilor deschise cu strigare,unde se fac referiri cu privire la pasul minim care poate fi stabilit ? In HG 841/1995 nu se precizeaza decat ca presedintele de comisie va anunta pasul, dar nu se dau detalii. Multumesc
Răspuns la discuția incredintare directa
Multumesc pentu raspuns,spuneti-mi va rog daca ,in cazul incredintarii directe am obligativitatea instiintarii cu privire la rezultat, respectiv ofertantul desemnat castigator, catre ceilalti operatori economici care au depus oferta. se vor parcurge etapele ca si in cazul unei cereri de oferta, de exemplu?
va rog sa ma lamuriti si pe mine daca nota justificativa este tot una cu nota de fundamentare, la procedura de incredintare directa.Nota de fundamentare este cea care arata cine a fost ales dintre cei care au depus oferta?Eu redactam un referat pentru aceasta.Va multumesc.
Răspuns la discuția licitatia deschisa
da,suntem institutie publica
va rog sa imi spuneti fazele ce trebuie parcurse in licitatia deschisa cu stigare pentru un autoturism,trebuie intocmita fisa de date?e pentru prima data cand fac acest lucru si nu stiu cu ce trebuie sa incep si cu ce sa inchei:((. trebuie sa solicit garantie de participare?multumesc