Ca orice roman am infiintat o firma cu gandul la marea imbogatire. Firma nu a avut niciodata activitate. de curand am primit o recomandata prin care sunt chemat in judecata pentru desfiintarea firmei deoarece nu mai are sediu (intre timp mutandu-ne de la adresa unde avea sediul firma). Puteti sa-mi spuneti ce costuri vor fi implicate cu procesul de desfiintare a firmei. Desi desfiintarea firmei este si in asentimentul meu, are sens sa ma prezint la tribunal cu avocat? Multumesc.
Cercetare penala privind ce? El pur si simplu nu sa prezentat la politie cind a fost citat si pentru asta in pv. este specificat acest lucru cu toate repercursiunile: amenda+ permis suspendat. Din punctul meu de vedere si citind Codul de procedura civila ( lipsa relatii) a tras de timp cit a putut impreuna politia care ar fi trebuit sa fie prezenta la fiecare termen . Are cineva interes sa redeschida dosarul? nu. Sa fie asta o alta chichita a legii? Cum sa vinzi masina la 3 zile dupa ce ai primit citatia ? Cum sa nu te prezinti 2 luni la reconstituire invocind tot felul de motive? Cum sa dureze 1an un proces cind lucurile sunt clare: a lovit masina si a plecat? Poate ca eu sunt vinovat ca am reclamat la politie. Cum reparam masina la negru ca nu aveam autorizatie? Masina am reparat-o pe banii mei dar oameni de genul acesta nu sunt amendati in nici un fel. Stiti citi oameni cu masini ce depasesc 100 000 euro nu au rca? ce se intimpla cind te loveste ? cu cine te judeci?
Buna ziua. Am mai scris pe acest subiect dar sa fiu mai concis. Pe 15 noiembrie 2008 am gasit masina lovita in parcare. Cel care a lovit-o din motive doar de el stiute nu sa prezentat la politie. Dupa doua luni fortat de politie apare cu masina pe care o vinduse intre timp si se constata ca el a fost autorul. Dupa depunerea contestatiei urmeaza aminarile legale: audiere martori, asigurator studierea dosarului, "greva din justitie" pentru ca astazi sa vad ca dosarul a fost suspendat pentru"lipsa relatii" Intrebare: ce inseamna asta, sa terminat procesul pentru ca in baza hotaririi sa pot merge la asiguratorul lui sa-mi continui dosarul de daune si sa recuperez banii cu care am reparat masina. Multumesc anticipat pentru raspuns
Buna ziua.Ocup functia de director al unei institutii de invatamant in urma unui concurs de ocupare a functiei pentru o perioada de 4 ani, . din acest mandat a trecut doar un ant. Am fost anuntata pe cai indirecte ca ar trebui sa imi pregatesc demisia intr-ucat nu am coloratura politica necesara ramanerii in functie. Problema este ca nu fac parte din nici o formatiune politica. Am fost informata ca la adresa mea afost depusa o reclamatie care nu are nici unu la suta acoperire (furt de mobiler, furt de calculatoare, furt de bani, etc.) Cine decide anularea Ordinului de ministru prin care am fost numit. Care ar fi procedura de demitere pentru ca nu vreau sa le fac pe plac? Multumesc
Buna seara. Am o intrebare: acum doi ani cumnatul meu a vindut masina al carui proprietar era sora mea. Ideea este ca a vindut-o doar cu un act de mina. Anul trecut am inteles ca acualul proprietar sau mai bine zis cel care a cumparat masina a facut accident mortal cu masina. Cum ar putea sa radieze masina deoarece vin tot felul de scrisori de la finante pt impozit neolatit etc
multumesc pt raspuns dar mentionez ca pina acum nu m-a chemat iar intrebarea este pina cind poate sa ma cheme in instanta? Respectivul mi-a lovit masina in parcare , dupa ce i-am adus la cunostinta la doua zile a vindut masina (evident acte de mina), dupa 5 citatii inminate personal de pol. si dupa doua luni de la accident s-a prezentat la pol. unde s-a constatat ca el este vinovatul nu a recunoscut si nu mi-a dat RCA-ul .Acontestat pv-ul in ultima zi posibila la primul termen a aminat pt angajare av. la al doilea termen a aminat pt. audiere martori etc. Cam asta este povestea. Am reparat masina pe banii mei si mai stau si cu frica ,ca ma da in judecata pt. daune morale.
Buna seara. Am o intrebare : daca un accident rutier s-a petrecut pe 15 noiembrie si persoana care m-a accidentat a depus contestatie si aceasta lungind-o la nesfirsit ma intreb dupa 8 luni poate sa ma dea in judecata in cazul in care el ar cistiga fata de politie?