avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate walyy

Activitate walyy

INSOLVENTA, FALIMENT, Cesiune parti socialeintre administratori ?
Buna ziua, Inca nu am ajuns la un avocat si pentru asta va cer ajutorul informational si poate ajungem si la colaborare, in legatura cu SRL ce il detin ca administrator 50% cu un o alta persoana 50 (tot administrator),fara angajati cu datorii doar la stat (forfetaru+o amenda sau 2 si un mic impozit pe profit), infintata in 2009 cu activitate minima: sunt in imposibilitatea de achita acele datorii
INSOLVENTA, FALIMENT, Cesiune parti sociale??????????? sa o pastreze doar un asociat.
daca vreau sa cedez partile sociale asociatului meu se poate face lucrul asta in situatia de fata, pentru datorii voi raspunde ca si persoana fizica, sau trebuiescachitate inainte de aceasta miscare?????
Care din aceste 3 sau poate mai exista si o alta variant ar putea fii aplicata?
Astept cu interes raspunsul D-voastra
Discuție Cedare S.C.
Buna ziua,
Am o mare problema in legatura cu o firma a carei administrtor sunt eu si inca o persoana( 50 - 50 %)avem ceva datorii de anul trecut forfetaru.....Eu in mod personal as dorii sa scap de aceasta firma dar pana acum nu am ajuns la un consens cu asociatul pentru a o da fara activitate sau...
As dorii sa stiu ce acte ar trebuii intocmite sau ce posibilitati am sa scap de aceasta firma fiind constienta ca datoriile tot trebuiesc achitate. Va rog frumos sa ma ajutati

Astept cu interes raspunsul D-voastra
lory10 a scris:

Da, veti plati impozit forfetar.
Veti plati 16% pe profit, iar in cazul in care impozitul astfel rezultat va fi mai mic decat impozitul minim stabilit de lege, atunci veti plati impozitul minim (nu se cumuleaza cei 16% cu impozitul minim, stabilit conform grilei).
doresc sa preiau o firma, dar trebuie schimbat codul CAEN, codul de actvitate si administratorii, va rog sa ma ajutati prin a imi spune care este valoare acestor taxe, Multumesc
Am si eu o mica problema, pentru a nu fii inselata iar de catre fostul meu sef as dorii sa stiu ce datorii am eu ca si salariat fata de stat la salariul de 720 lei, Multumesc!:(