avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate elvercris

Activitate elvercris

Pana acum nu am fost contactata de nimeni.La un executor m-am gandit si eu, insa nu stiam daca exista sau nu un termen pentru asa ceva.
Buna ziua!Daca am castigat procesul in cazul unei intoarceri de executare silita, exista un termen anumit in care sa cer suma care este de recuperat?Intreb asta deoarece am castigat intoarcerea executarii in februarie iar raspunsul cu hotararea judecatoreasca l-am primit in martie(20.03,2018), astazi aflandu-ne in data de 20.04.2018?Cu multumiri anticipate!
Multumesc frumos!
Buna ziua!Am si eu o situatie in care nu vad inca o rezolvare sau nu stiu cum sa o abordez.In cateva cuvinte, sora mea a infiat un copil acum 33 de ani, dar fara a avea in proprietate cu sotul ei vreun imobil, imobilul in care locuieste impreuna cu sotul si fiica ei, fiind pe numale parintilor nostri.Situatia care s-a ivit, este faptul ca nepotul meu(cel infiat) are un comportament mizerabil (scandaluri, jigniri, cuvinte necuviincioase)la adresa mamei mele, a surorii, in speta la adresa tuturor celor din familie si in conditiile in care el nu participa cu absolut niciun leu la cheltuielile casei.Mama mea, in momentul de fata a ajuns la saturatie si vrea sa-l dea afara din casa.Ce poate sa faca in aceasta situatie si ce drepturi are nepotul fiind infiat?Cu multumiri anticipate!
Buna ziua!Am si eu o problema destul de spinoasa:am primit o instiintare de executare silita pentru un card de credit din data de 5.11 2004, card in care imi amintesc ca nu am avut o valoare mai mare de 600 de lei.Executarea silita imi vine cu o suma de 6.480,83 lei din care 1.236, 30 reprezinta cheltuieli de executare silita.Ce pot sa fac in acest caz, mai ales ca eu personal nu am semnat de primirea vreunei instiintari ca as fi data in judecata sau ceva asemanator.Mentionez ca instiintarea de care va spun , mi-a venit la locul de munca.Cu multumiri anticipate!
Buna dimineata!Am si eu o intrebare cu privire la ce se intampla cu apartamentul p e care il am in coproprietate cu fostul sot, daca noi nu am facut partaj.Actuala lui sotie are vreun drept asupra acestui apartament, fiind cumparat impreuna cu mine inainte de divortul nostru si inainte de recasatorirea lui, in conditiile in care in momentul de fata in acel apartament locuieste fiul meu impreuna cu sotia lui?Acest apartament in ce conditii ar putea reveni fiului meu fara nici-un pericol din partea actualei sotii ale fostului sot sau al rudelor ei ?Cu multumiri anticipate!
Buna ziua!Ca de fiecare data voi incepe cu "am si eu o problema"pe care as vrea sa o inteleg .Este vorba de un credit facut in numele mamei mele de catre angajata unei banci si de executare silita pe pensia mamei mele.Ma poate ajuta cineva (in privat ) ?Asa as putea sa ii explic ceva mai pe indelete despre ce este vorba.Nu stiu exact la ce categorie sa caut aceasta speta.In speranta ca cineva ma poate ajuta, va doresc o zi buna si multumesc anticipat!
Multumesc frumos!
Buna ziua!Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva:unde si ce taxe trebuie platite pentru legalizarea unei copii a hotararii de divort ?
Multumesc anticipat!
Buna ziua!Am si eu o intrebare,daca ma poate lamuri cineva,evident cu multumiri anticipate!Intrebarea mea:conform carei legislatii o persoana angajata intr-o institutie publica poate ridica o suma de bani de la trezorerie si care este procedura ??Daca aceasta persoana primeste aceasta delegatie aprobata de catre directorul institutiei,trebuie sa primeasca si documentele de casa ale institutiei?