avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters92721

Activitate ContSters92721

Răspuns la discuția Noul Cod Civil
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Noul Cod Civil
Multumesc!Ma intereseaza daca vor intra in bibliografia pentru admitere INM2010?
Discuție Noul Cod Civil
Cand intra in vigoare noile coduri?
Răspuns la discuția Mostenire legala
Multumesc!Daca tatal a decedat inaintea bunicului nepotii pot veni la mostenire prin reprezentare?
Va rog sa imi spuneti care sunt drepturile nepotilor la mostenirea bunicului daca tatal lor a decedat inaintea bunicului,iar acestia vin in concurs cu bunica si cu sora tatalui.Multumesc!
Am facut 68 de puncte si nu caut scuze.Am totusi o nemultumire in legatura cu organizarea concursului.In amfiteatrul in care am sustinut concursul dupa trei ore s-a facut coada la predarea lucrarilor,se vorbea mult ,era agitatie si e foarte greu sa te concentrezi in aceste conditii.Sper ca pe viitor sa se respecte linistea timp de 4 ore.
Pensia de intretinere se plateste pana la varsta de 26 ani cand copilul urmeaza cursurile unei facultati la zi.Am citit aici ca instantele au acordat pensie de intretinere si pentru FR.Intrebarea este:Copilul termina o scoala la zi la 20 ani nu se angajeaza si urmeaza in continuare scoala la FR.In acest caz parintele trebuie sa plateasca pensie de intretinere?Adica daca un copil urmeaza mai multe scoli pana la 26 ani fara sa fie angajat trebuie platita pensia de intretinere?Multumesc!
Multumesc pentru raspuns.Eu locuiesc la casa si l-am luat in spatiu s-a rezolvat la politie ,acum pentru scoatere din spatiu politia spune ca trebuie mers la judecatorie.Daca este asa va rog sa-mi spuneti care ar fi cheltuielile.Multumesc.
Fiul meu a locuit in Bucuresti pana acum un an cand l-am luat in spatiu la mine in provincie.Acum este din nou in Bucuresti flotant.Va rog sa imi spuneti cum sa procedez sa il scot din spatiul locativ de la mine.