avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate LUBEN

Activitate LUBEN

Bună ziua! Sunt pensionar de invaliditate accentuată,gr.2,și am fost ales consilier local,pot cumula pensia de invaliditate
cu indemnizația de consilier?
Mulțumesc!
Am fost ales consilier local în orașul meu,sunt persoana cu pensie de invaliditate accentuată,sunt probleme că sa îmi pierd pensia datorita cumulului cu indemnizația de consilier ?
Pot fi consilier local cu pensie de invaliditate accentuată?
as dorii sa aflu daca mai pot platii pensie alimentara daca am avut in intretinere fiecare cate un copil, copilul cel mare are acum 22 de ani si l-am crescut eu, fata cea mica are 16 ani , mama ei,fosta sotie , ma ameninta ca ma va da in judecata ca sa platesc pensie alimentara, in conditiile in care eu am avut fata cea mare in intretinere .se poate asa ceva?, ea este plecata cu fata in spania, este la scoala acolo. fetele ne-au fost date fiecaruia in intretinere, una la mine una la ea. astept un raspuns
Am deschis taxa de succesiune, sunt persoana cu handicap accentuat, as dorii sa intreb daca am vreo reducere sau scutire la plata taxei sau alte reduceri referitoare la succesiune?
Va multumesc!
multumesc frumos!
Buna ziua,
As dorii sa stiu daca sunt scutit de taxa de mediu sau cum se numeste pentru autoturism , sunt persoana cu handicap gradul accentuat pe probleme respiratorii (cod boala:J45),am inteles ca sunt scutite acele persoane care au autoturismul adaptat handicapului .eu fac parte din categoria care ar fi scutit?
Răspuns la discuția acte proprietate
multumesc
Buna ziua,
as dorii sa stiu ce pot sa fac mi se treaca locuinta(casa la tara) pe capul meu unde parintii mei traiesc si vor sa fiu eu mostenitorul locuintei unde locuim impreuna, mentionez ca mai am o sora care doreste sa imi semneze ca nu are pretentie in casa parinteasca unde s-a nascut, parintii facandu-i casa si ei, care este modalitatea cea mai benefica si cea mai usoara pentru mine.
va multumesc.
am o fetita care este minora si este incredintata mamei prin hotarare de divort, de fapt, doua fete, una la ea una la mine, mama acum o saptamana a plecat in strainatate cu cea incredintata ei, se poate fara acordul meu ?